Μαύρο στο ιστολόγιο του μεγαλύτερου Σωματείου του Ρεθύμνου: Όπως στην ΕΡΤ έπεσε μαύρο από την συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ-ΝΔ έτσι και στο Σωματείο Ξεν/ληλων Ρεθύμνου έπεσε μαύρο (ΠΑΣΚΕ), Η ενέργεια αυτή δείχνει ότι κάτι ενοχλεί μήπως οι ειδησιογραφία που υπήρχε στην σελίδα ή οι πληροφορίες για τους Ξεν/λληλους. Το ΜΑΥΡΟ είναι καλό δεν δημιουργεί προβλήματα...

Η Πράσινη Ανάπτυξη με μπλε κόκους διέλυσε τους ελεγκτικούς μηχανισμούς, οπότε οι εργοδότες είναι ελεύθεροι.

Η τρομοκρατία δε θα περάσει, του λαού η πάλη θα τη σπάσει

Τους Πίνακες για τους χρεώστες του δημοσίου, γιατί τους ανάρτησαν για να μας πουν ότι τόσα χρόνια τα έκαναν πλακάκια με τους κολλητούς και δεν εισέπρατταν φόρους. Φυσικά ούτε τώρα θα εισπράξουν (αφού μαζί τα έφαγαν Πάγκαλε ζεις εσύ μας οδηγείς) γνωστό το σύστημα, έτσι να λέμε και καμιά μπαρούφα να περνάμε την ώρα μας, αφού οι ψηφοφόροι τους, τους πιστεύουν ακόμα. Ρε ουστ. Το Λαμογισταν κόμμα καλό είναι να φύγει.

Το νέο κυβερνητικό σχήμα είναι 80% ΠΑΣΟΚ, 10% Νέα Δημοκρατία, 10% ακροδεξιά = 100% μνημόνιο. Ψηφίζεις ΠΑΣΟΚ βγαίνει ΛΑΟΣ. Στις επόμενες Εκλογές ενιαίο ψηφοδέλτιο για να μην υπάρχουν διλήμματα.

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ

Όταν έχεις πρόβλημα με την δουλειά σου, μερικοί κανόνες:

* Γίνεσαι μέλος του Σωματείου αν δεν είσαι, αλλιώς δεν ισχύει η ΚΣΣΕ σου
* Δεν χάνεις την ιδιοσυγκρασία σου,
* Δεν παραιτείσαι,
* Είσαι ψύχραιμος,
* Κράτησε σημειώσεις τι έχει συμβεί και τι συμβαίνει,
* Έρχεσαι σε επαφή με το Σωματείο σου όσο το δυνατόν συντομότερο,
* Δεν υπογράφεις κανένα χαρτί ή γράφεις ΜΕ ΕΠΙΦΥΛΑΞΗ ΚΑΘΕ ΝΟΜΙΜΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ ΜΟΥ και μετά η υπογραφή.
Ν.Δ 29,66% 1.825.609 έδρες 129, ΣΥΡΙΖΑ 26,89% 1.655.053 έδρες 71, ΠΑΣΟΚ 12,18 % 755.832 έδρες 33, Ανεξάρτητοι Έλληνες 7,51% 462.456 έδρες 20, Χρυσή Αυγή 6,92% 425.980 έδρες 18, Δημ. Αρ. 6,26% 385.079 έδρες 17., Κ.Κ.Ε. 4,50% 277.179 έδρες 12,


Η κυβέρνηση σωτηρίας με εθνοσωτήρες μέσα, οικογενειακής εντιμότητας. Άκη ζεις εσύ μας οδηγείς Α.Ε.

ΑΠΕΡΓΙΕΣ-ΣΥΓΚΕΤΡΩΣΕΙΣ

ΔΕΝ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΠΙΑ!

Πέμπτη 2 Ιανουαρίου 2014

Το 2014 να γίνει η χρονιά της ανατροπής.

Το 2013 έφυγε αφήνοντας πίσω του τα συντρίμμια μιας απίστευτης ανθρωπιστικής κρίσης. Τον εφιάλτη της ανεργίας, τη νέα γενιά μετανάστευσης, την φτώχεια και την εξαθλίωση, την κατάργηση εργασιακών-ασφαλιστικών και κοινωνικών δικαιωμάτων, τον αυταρχισμό και την τρομοκρατία της μνημονιακής κυβέρνησης, την εργοδοτική εκμετάλλευση σε στιγμές παροξυσμού και ασυδοσίας, αυτό είναι το σκηνικό των καπιταλιστικών μνημονιακών πολιτικών που εφαρμόζονται για 4η χρονιά, από κυβέρνηση και τρόικα για λογαριασμό του κεφαλαίου.

Οι εργαζόμενοι όλη την προηγούμενη χρονιά, παρ’ όλο που αγωνίστηκαν σε σκληρές μάχες μεγάλης διάρκειας, αντιστάθηκαν σε λυσσαλέες επιθέσεις, δεν κατάφεραν να βάλουν φρένο στην κοινωνική καταστροφή που συντελείται. Η ΚΣΣΕ των ξεν/ληλων τα ψίχουλα που θα ισχύει από το 2015 1% είναι μια ένδειξη οτι προσπαθούν να εγκλωβίσουν τους εργαζόμενους σε συνθήκες σκλαβιάς. Γιατί για πρώτη φορα υπογράφτηκε τέτοια σύμβαση. Η πλειοψηφία της Ομοσπονδίας Επισιτισμού Τουρισμού ξεμπέρδεψε σε μια μέρα με ό,τι απέμεινε από την επίθεση των κυβερνήσεων και των μεγαλοξενοδόχων τα τελευταία χρόνια.

Το 2014 που ήρθε, βρίσκει ήδη χιλιάδες εργαζόμενους στους δρόμους, να αγωνίζονται ενάντια στις απολύσεις, να διεκδικούν τους μισθούς τους, να υπερασπίζονται με αλληλεγγύη τα δικαιώματά τους και την ζωή τους.

Αυτό είναι το μήνυμα για όλους τους εργαζόμενους για το 2014, να σηκώσουμε ψηλά το κεφάλι, να υπερασπιστούμε τα δικαιώματά μας, τις ζωές των παιδιών μας, να αγωνιστούμε με πείσμα, με επιμονή, με αλληλεγγύη, μαζί με όλη την κοινωνία που πλήττεται από τις εφαρμοζόμενες πολιτικές, μαζί με την νέα γενιά που πρέπει να διεκδικήσει το μέλλον της.

Τα συνδικάτα μπορούν να γίνουν μοχλός, για ένα μαζικό εργατικό κίνημα που θα μπει στη πρώτη γραμμή των λαϊκών εξεγέρσεων, για να ανατραπεί το σκηνικό των βάρβαρων πολιτικών που μαστίζει τον λαό και τους εργαζόμενους.

Η Αυτόνομη Παρέμβαση Ρεθύμνου και οι συνδικαλιστικές δυνάμεις της Ριζοσπαστικής Αριστεράς, που στην αυγή της νέας χρονιάς θα συγκροτήσουν την νέα εργατική-συνδικαλιστική παράταξη, θα πρωτοστατήσουν για την ανάπτυξη μαζικού ταξικού αγωνιστικού εργατικού κινήματος.

Για την ανασυγκρότηση του συνδικαλιστικού κινήματος από τα κάτω, σε μια ζωντανή δημοκρατική αγωνιστική λειτουργία και δράση, χωρίς διαχωρισμούς και αποκλεισμούς, με στόχο οι ίδιοι οι εργαζόμενοι, οι νέοι, οι αποκλεισμένοι να ξαναζωντανέψουν τα συνδικάτα, τα μοναδικά όπλα των εργαζομένων, για την οργάνωση της εργατικής-λαϊκής αντεπίθεσης και το πέρασμα από την ήττα στη νίκη.

Το 2014 να γίνει η χρονιά της ανατροπής και του τέλους της κοινωνικής βαρβαρότητας.

Καλή Χρονία σε όλους.


  Η αναδημοσίευση της ειδησεογραφίας από εφημερίδες, έντυπα και ηλεκτρονικές σελίδες γίνεται για την ενημέρωση των αναγνωστών και δε συνεπάγεται την υιοθέτηση των απόψεων που εκφράζονται από την Αυτόνομη Παρέμβαση Ρεθύμνου.
Αποστολή / Αποθήκευση

Δεν υπάρχουν σχόλια: