Μαύρο στο ιστολόγιο του μεγαλύτερου Σωματείου του Ρεθύμνου: Όπως στην ΕΡΤ έπεσε μαύρο από την συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ-ΝΔ έτσι και στο Σωματείο Ξεν/ληλων Ρεθύμνου έπεσε μαύρο (ΠΑΣΚΕ), Η ενέργεια αυτή δείχνει ότι κάτι ενοχλεί μήπως οι ειδησιογραφία που υπήρχε στην σελίδα ή οι πληροφορίες για τους Ξεν/λληλους. Το ΜΑΥΡΟ είναι καλό δεν δημιουργεί προβλήματα...

Η Πράσινη Ανάπτυξη με μπλε κόκους διέλυσε τους ελεγκτικούς μηχανισμούς, οπότε οι εργοδότες είναι ελεύθεροι.

Η τρομοκρατία δε θα περάσει, του λαού η πάλη θα τη σπάσει

Τους Πίνακες για τους χρεώστες του δημοσίου, γιατί τους ανάρτησαν για να μας πουν ότι τόσα χρόνια τα έκαναν πλακάκια με τους κολλητούς και δεν εισέπρατταν φόρους. Φυσικά ούτε τώρα θα εισπράξουν (αφού μαζί τα έφαγαν Πάγκαλε ζεις εσύ μας οδηγείς) γνωστό το σύστημα, έτσι να λέμε και καμιά μπαρούφα να περνάμε την ώρα μας, αφού οι ψηφοφόροι τους, τους πιστεύουν ακόμα. Ρε ουστ. Το Λαμογισταν κόμμα καλό είναι να φύγει.

Το νέο κυβερνητικό σχήμα είναι 80% ΠΑΣΟΚ, 10% Νέα Δημοκρατία, 10% ακροδεξιά = 100% μνημόνιο. Ψηφίζεις ΠΑΣΟΚ βγαίνει ΛΑΟΣ. Στις επόμενες Εκλογές ενιαίο ψηφοδέλτιο για να μην υπάρχουν διλήμματα.

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ

Όταν έχεις πρόβλημα με την δουλειά σου, μερικοί κανόνες:

* Γίνεσαι μέλος του Σωματείου αν δεν είσαι, αλλιώς δεν ισχύει η ΚΣΣΕ σου
* Δεν χάνεις την ιδιοσυγκρασία σου,
* Δεν παραιτείσαι,
* Είσαι ψύχραιμος,
* Κράτησε σημειώσεις τι έχει συμβεί και τι συμβαίνει,
* Έρχεσαι σε επαφή με το Σωματείο σου όσο το δυνατόν συντομότερο,
* Δεν υπογράφεις κανένα χαρτί ή γράφεις ΜΕ ΕΠΙΦΥΛΑΞΗ ΚΑΘΕ ΝΟΜΙΜΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ ΜΟΥ και μετά η υπογραφή.
Ν.Δ 29,66% 1.825.609 έδρες 129, ΣΥΡΙΖΑ 26,89% 1.655.053 έδρες 71, ΠΑΣΟΚ 12,18 % 755.832 έδρες 33, Ανεξάρτητοι Έλληνες 7,51% 462.456 έδρες 20, Χρυσή Αυγή 6,92% 425.980 έδρες 18, Δημ. Αρ. 6,26% 385.079 έδρες 17., Κ.Κ.Ε. 4,50% 277.179 έδρες 12,


Η κυβέρνηση σωτηρίας με εθνοσωτήρες μέσα, οικογενειακής εντιμότητας. Άκη ζεις εσύ μας οδηγείς Α.Ε.

ΑΠΕΡΓΙΕΣ-ΣΥΓΚΕΤΡΩΣΕΙΣ

ΔΕΝ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΠΙΑ!

Τετάρτη 18 Αυγούστου 2010

ΤΑ ΑΙΤΙΑ ΤΗΣ ΔΡΑΜΑΤΙΚΗΣ ΑΥΞΗΣΗΣ ΤΗΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΤΗΣ ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΘΟΔΗΓΗΤΩΝ ΤΗΣ

Τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα ο ΟΑΕΔ για την ανεργία του Ιουλίου, μόνο οργή μπο-ρούν να προκαλέσουν στην κοινωνία.
Οι 569.742 επίσημα καταγεγραμμένοι άνεργοι, οι 190.718 μακροχρόνια (πέραν του έτους ά-νεργοι) και οι 62.500 απολύσεις του Ιουλίου, ιδίως εν μέσω της τουριστικής περιόδου, αποτε-λούν νέο ιστορικό ρεκόρ ντροπής, για το οποίο η νεοφιλελεύθερη Κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ με τις ευλογίες και την καθοδήγηση της ξενόφερτης Τρόικα, σφυρίζει αδιάφορα.
Η Κυβέρνηση έχει μοναδικό μέλημα την πάση θυσία εφαρμογή του κατάπτυστου Μνημονίου και αδιαφορεί για την κοινωνική έρημο που ήδη έχει δημιουργήσει και η οποία θα λάβει ακόμα μεγαλύτερες διαστάσεις το επόμενο διάστημα.
Αυτά είναι τα τραγικά αποτελέσματα της προσφυγής στο Μηχανισμό Στήριξης και της υιοθέτη-σης του ανάλγητου Μνημονίου με τα μέτρα για απελευθέρωση των απολύσεων, τη δραστική μείωση των αποζημιώσεων και την μετατροπή της αγοράς εργασίας σε ζούγκλα ευελιξίας.
Καμιά πρόβλεψη για ενίσχυση της Κοινωνικής Προστασίας των ανέργων που πολλαπλασιάζο-νται, καμιά κουβέντα για αύξηση του επιδόματος ανεργίας και επιμήκυνση του χρόνου καταβο-λής του.
Αντίθετα, με το νόμο για το Ασφαλιστικό περικόπτει προοδευτικά ως και 30% τους πόρους που δίνουν εργαζόμενοι και εργοδότες για τη χρηματοδότηση των επιδομάτων ανεργίας και άλλων παροχών (ΟΕΚ, ΟΕΕ), κατεδαφίζοντας έτσι σε συνθήκες της χειρότερης ύφεσης που γνώρισε ο τόπος το όποιο κοινωνικό κράτος.
Δεν έχουμε πια να περιμένουμε τίποτε άλλο.
Εργαζόμενοι, άνεργοι, συνταξιούχοι, νέοι και νέες, προετοιμαζόμαστε για τη μοναδική απάντη-ση που μπορούμε να δώσουμε ενάντια σε αυτή την ανάλγητη, νεοφιλελεύθερη λαίλαπα σε βά-ρος της εργασίας, της κοινωνίας και του λαού.
Δίνουμε όλες μας τις δυνάμεις ώστε οι μαζικές, ενωτικές και μαχητικές κινητοποιήσεις της ΔΕΘ (11/9) και η Πανευρωπαϊκή Απεργία (29/9), να αποτελέσουν την αφετηρία που θα ανατρέψουν Μνημόνια και αντεργατικά – αντιλαϊκά μέτρα.

ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ! ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΜΑΣ ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: