Μαύρο στο ιστολόγιο του μεγαλύτερου Σωματείου του Ρεθύμνου: Όπως στην ΕΡΤ έπεσε μαύρο από την συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ-ΝΔ έτσι και στο Σωματείο Ξεν/ληλων Ρεθύμνου έπεσε μαύρο (ΠΑΣΚΕ), Η ενέργεια αυτή δείχνει ότι κάτι ενοχλεί μήπως οι ειδησιογραφία που υπήρχε στην σελίδα ή οι πληροφορίες για τους Ξεν/λληλους. Το ΜΑΥΡΟ είναι καλό δεν δημιουργεί προβλήματα...

Η Πράσινη Ανάπτυξη με μπλε κόκους διέλυσε τους ελεγκτικούς μηχανισμούς, οπότε οι εργοδότες είναι ελεύθεροι.

Η τρομοκρατία δε θα περάσει, του λαού η πάλη θα τη σπάσει

Τους Πίνακες για τους χρεώστες του δημοσίου, γιατί τους ανάρτησαν για να μας πουν ότι τόσα χρόνια τα έκαναν πλακάκια με τους κολλητούς και δεν εισέπρατταν φόρους. Φυσικά ούτε τώρα θα εισπράξουν (αφού μαζί τα έφαγαν Πάγκαλε ζεις εσύ μας οδηγείς) γνωστό το σύστημα, έτσι να λέμε και καμιά μπαρούφα να περνάμε την ώρα μας, αφού οι ψηφοφόροι τους, τους πιστεύουν ακόμα. Ρε ουστ. Το Λαμογισταν κόμμα καλό είναι να φύγει.

Το νέο κυβερνητικό σχήμα είναι 80% ΠΑΣΟΚ, 10% Νέα Δημοκρατία, 10% ακροδεξιά = 100% μνημόνιο. Ψηφίζεις ΠΑΣΟΚ βγαίνει ΛΑΟΣ. Στις επόμενες Εκλογές ενιαίο ψηφοδέλτιο για να μην υπάρχουν διλήμματα.

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ

Όταν έχεις πρόβλημα με την δουλειά σου, μερικοί κανόνες:

* Γίνεσαι μέλος του Σωματείου αν δεν είσαι, αλλιώς δεν ισχύει η ΚΣΣΕ σου
* Δεν χάνεις την ιδιοσυγκρασία σου,
* Δεν παραιτείσαι,
* Είσαι ψύχραιμος,
* Κράτησε σημειώσεις τι έχει συμβεί και τι συμβαίνει,
* Έρχεσαι σε επαφή με το Σωματείο σου όσο το δυνατόν συντομότερο,
* Δεν υπογράφεις κανένα χαρτί ή γράφεις ΜΕ ΕΠΙΦΥΛΑΞΗ ΚΑΘΕ ΝΟΜΙΜΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ ΜΟΥ και μετά η υπογραφή.
Ν.Δ 29,66% 1.825.609 έδρες 129, ΣΥΡΙΖΑ 26,89% 1.655.053 έδρες 71, ΠΑΣΟΚ 12,18 % 755.832 έδρες 33, Ανεξάρτητοι Έλληνες 7,51% 462.456 έδρες 20, Χρυσή Αυγή 6,92% 425.980 έδρες 18, Δημ. Αρ. 6,26% 385.079 έδρες 17., Κ.Κ.Ε. 4,50% 277.179 έδρες 12,


Η κυβέρνηση σωτηρίας με εθνοσωτήρες μέσα, οικογενειακής εντιμότητας. Άκη ζεις εσύ μας οδηγείς Α.Ε.

ΑΠΕΡΓΙΕΣ-ΣΥΓΚΕΤΡΩΣΕΙΣ

ΔΕΝ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΠΙΑ!

Παρασκευή, 10 Ιουνίου 2011

Όσοι παραπονεθούν στο Υπουργείο Δικαιοσύνης όλες οι αποφάσεις βγαίνουν κατά τους ή πρέπει να υποστηρίζουν τους εργοδότες.

Οι συλλογικές συμβάσεις δεν λαμβάνονται υπόψιν και οι αποφάσεις (από ότι φαίνεται)
υπέρ του εργοδότη.
Το εμαιλ που έστειλε ο Γραμματέας και μετά από αυτό δείτε τις αποφάσεις παρακάτω.

Βλέπετε δυο αποφάσεις.Τα δικαστικά έξοδα όταν έπρεπε να τα πληρώσει ο εργοδότης ήταν 50€ ενώ όταν πρέπει να πληρώσει ο εργαζόμενος είναι 250€.
Όταν η επιχείρηση έχει έδρα σε άλλο νομό δεν υποχρεούται να τηρεί την Τ. Σ. Σ. Ε. σε όλα μόνο σε ότι είναι καλό για τον εργοδότη.
Ενώ η σύμβαση που υπογράφει είναι βάση της Τ. Σ. Σ. Ε.
Ο εργοδότης μπορεί να αλλάζει την σύμβαση με το έτσι θέλω και δεν υπάρχει πρόβλημα.
Φυσικά στη επιχείρηση έχει άτομα που πρέπει να καταβάλει σε όλα τα μεταφορικά (ίσο με το αντίτιμο εισιτηρίου του ΚΤΕΛ πήγαινε-έλα).
Οπότε εάν η έδρα ενός Ξενοδοχείου είναι στην Γαλλία θα πρέπει να πληρώνει μεταφορικά από εκεί.
Επίσης επειδή έχουν αποδυναμωθεί η ελεγκτικοί μηχανισμοί οι εργοδότες κάνουν ότι θέλουν υπάρχει και ο εκφοβισμός (οι κυβέρνηση δεν το ξέρει γιαυτό υποστηρίζει την εργοδοσία) και σπάνια πάνε στα δικαστήρια ακόμα και για καταγγελία στο ΣΕΠΕ και οι αποφάσεις όπως φαίνεται είναι πολλές φορές υπέρ των εργοδοτών.

Άρθρο 5 παράγραφος 4 επαναπρόσληψης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: