Μαύρο στο ιστολόγιο του μεγαλύτερου Σωματείου του Ρεθύμνου: Όπως στην ΕΡΤ έπεσε μαύρο από την συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ-ΝΔ έτσι και στο Σωματείο Ξεν/ληλων Ρεθύμνου έπεσε μαύρο (ΠΑΣΚΕ), Η ενέργεια αυτή δείχνει ότι κάτι ενοχλεί μήπως οι ειδησιογραφία που υπήρχε στην σελίδα ή οι πληροφορίες για τους Ξεν/λληλους. Το ΜΑΥΡΟ είναι καλό δεν δημιουργεί προβλήματα...

Η Πράσινη Ανάπτυξη με μπλε κόκους διέλυσε τους ελεγκτικούς μηχανισμούς, οπότε οι εργοδότες είναι ελεύθεροι.

Η τρομοκρατία δε θα περάσει, του λαού η πάλη θα τη σπάσει

Τους Πίνακες για τους χρεώστες του δημοσίου, γιατί τους ανάρτησαν για να μας πουν ότι τόσα χρόνια τα έκαναν πλακάκια με τους κολλητούς και δεν εισέπρατταν φόρους. Φυσικά ούτε τώρα θα εισπράξουν (αφού μαζί τα έφαγαν Πάγκαλε ζεις εσύ μας οδηγείς) γνωστό το σύστημα, έτσι να λέμε και καμιά μπαρούφα να περνάμε την ώρα μας, αφού οι ψηφοφόροι τους, τους πιστεύουν ακόμα. Ρε ουστ. Το Λαμογισταν κόμμα καλό είναι να φύγει.

Το νέο κυβερνητικό σχήμα είναι 80% ΠΑΣΟΚ, 10% Νέα Δημοκρατία, 10% ακροδεξιά = 100% μνημόνιο. Ψηφίζεις ΠΑΣΟΚ βγαίνει ΛΑΟΣ. Στις επόμενες Εκλογές ενιαίο ψηφοδέλτιο για να μην υπάρχουν διλήμματα.

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ

Όταν έχεις πρόβλημα με την δουλειά σου, μερικοί κανόνες:

* Γίνεσαι μέλος του Σωματείου αν δεν είσαι, αλλιώς δεν ισχύει η ΚΣΣΕ σου
* Δεν χάνεις την ιδιοσυγκρασία σου,
* Δεν παραιτείσαι,
* Είσαι ψύχραιμος,
* Κράτησε σημειώσεις τι έχει συμβεί και τι συμβαίνει,
* Έρχεσαι σε επαφή με το Σωματείο σου όσο το δυνατόν συντομότερο,
* Δεν υπογράφεις κανένα χαρτί ή γράφεις ΜΕ ΕΠΙΦΥΛΑΞΗ ΚΑΘΕ ΝΟΜΙΜΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ ΜΟΥ και μετά η υπογραφή.
Ν.Δ 29,66% 1.825.609 έδρες 129, ΣΥΡΙΖΑ 26,89% 1.655.053 έδρες 71, ΠΑΣΟΚ 12,18 % 755.832 έδρες 33, Ανεξάρτητοι Έλληνες 7,51% 462.456 έδρες 20, Χρυσή Αυγή 6,92% 425.980 έδρες 18, Δημ. Αρ. 6,26% 385.079 έδρες 17., Κ.Κ.Ε. 4,50% 277.179 έδρες 12,


Η κυβέρνηση σωτηρίας με εθνοσωτήρες μέσα, οικογενειακής εντιμότητας. Άκη ζεις εσύ μας οδηγείς Α.Ε.

ΑΠΕΡΓΙΕΣ-ΣΥΓΚΕΤΡΩΣΕΙΣ

ΔΕΝ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΠΙΑ!

Παρασκευή 10 Ιουνίου 2011

ΚΛΙΜΑΚΩΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΠΟΥ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ «ΑΥΤΟΙ Η ΕΜΕΙΣ».

Κατά την σημερινή κοινή συνεδρίαση ΓΣΕΕ – ΑΔΕΔΥ οι εκπρόσωποι της Αυτόνομης Παρέμβασης εκτίμησαν και πρότειναν τα εξής:

1 Η πολιτική και τα μέτρα που προωθούν η κυβέρνηση και η τρόϊκα για να στηρίξουν τα συμφέροντα των δανειστών, των τραπεζιτών και του μεγάλου κεφαλαίου, οδηγούν τους εργαζόμενους, την ελληνική κοινωνία και τη χώρα σε καταστροφή και διάλυση. Λεηλατούν εισοδήματα, ξεπουλούν δημόσιες επιχειρήσεις, καταστρέφουν τα δημόσια κοινωνικά αγαθά, καταργούν τα ασφαλιστικά και συνταξιοδοτικά δικαιώματα και μέσα από την αύξηση των φόρων λεηλατούν τα πενιχρά εισοδήματα των εργαζομένων και της κοινωνίας.
Η ύφεση, η αύξηση της ανεργίας, η φτώχεια και η εξαθλίωση θα είναι το αποτέλεσμα αυτών των πολιτικών.

2 Οι εργαζόμενοι και το συνδικαλιστικό κίνημα σ’αυτή τη κρίσιμη για τους εργαζόμενους και την κοινωνία ιστορική περίοδο πρέπει να αποτελέσουν τον κοινωνικό πόλο αντίστασης και ανατροπής αυτών των νεοφιλελεύθερων πολιτικών. Να οργανώσουν αποφασιστικούς και δυναμικούς αγώνες, να στηρίξουν τις μεγαλειώδεις λαϊκές κινητοποιήσεις που αναπτύσσονται αυτή τη περίοδο στις πλατείες και να απαιτήσουν πολιτικές λύσεις διεξόδου από την κρίση σε προοδευτική κατεύθυνση προς όφελος των εργαζομένων και του λαού μας.

3 Στα πλαίσια αυτά προτείναμε να παρθούν όλα τα μέτρα για την καλύτερη επιτυχία της απεργίας της 15 Ιούνη, αλλά και την ανάληψη πρωτοβουλιών από τις τριτοβάθμιες οργανώσεις των εργαζομένων με τα άλλα κοινωνικά στρώματα που θίγονται από αυτήν την πολιτική, μικρομεσαίοι, νεολαία, άνεργοι, επαγγελματοβιοτέχνες, ΤΕΕ κλπ. Να πραγματοποιηθεί νέα απεργιακή κινητοποίηση από τις ΔΕΚΟ και ΑΔΕΔΥ στις 21 Ιούνη, ημέρα Πανευρωπαϊκής Δράσης με βασικό στόχο να μην προωθηθεί το σύμφωνο για το ευρώ που αποτελεί ταφόπλακα για τους εργαζόμενους και τους λαούς της Ευρώπης.

4 Να πραγματοποιηθούν νέες απεργιακές κινητοποιήσεις όταν το μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα συζητιέται και ψηφίζεται από την Ολομέλεια της Βουλής ώστε η Βουλή και το Σύνταγμα να κατακλειστεί από απεργούς και διαδηλωτές που θα εμποδίσουν το νέο έγκλημα σε βάρος των εργαζομένων και της χώρας μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: