Μαύρο στο ιστολόγιο του μεγαλύτερου Σωματείου του Ρεθύμνου: Όπως στην ΕΡΤ έπεσε μαύρο από την συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ-ΝΔ έτσι και στο Σωματείο Ξεν/ληλων Ρεθύμνου έπεσε μαύρο (ΠΑΣΚΕ), Η ενέργεια αυτή δείχνει ότι κάτι ενοχλεί μήπως οι ειδησιογραφία που υπήρχε στην σελίδα ή οι πληροφορίες για τους Ξεν/λληλους. Το ΜΑΥΡΟ είναι καλό δεν δημιουργεί προβλήματα...

Η Πράσινη Ανάπτυξη με μπλε κόκους διέλυσε τους ελεγκτικούς μηχανισμούς, οπότε οι εργοδότες είναι ελεύθεροι.

Η τρομοκρατία δε θα περάσει, του λαού η πάλη θα τη σπάσει

Τους Πίνακες για τους χρεώστες του δημοσίου, γιατί τους ανάρτησαν για να μας πουν ότι τόσα χρόνια τα έκαναν πλακάκια με τους κολλητούς και δεν εισέπρατταν φόρους. Φυσικά ούτε τώρα θα εισπράξουν (αφού μαζί τα έφαγαν Πάγκαλε ζεις εσύ μας οδηγείς) γνωστό το σύστημα, έτσι να λέμε και καμιά μπαρούφα να περνάμε την ώρα μας, αφού οι ψηφοφόροι τους, τους πιστεύουν ακόμα. Ρε ουστ. Το Λαμογισταν κόμμα καλό είναι να φύγει.

Το νέο κυβερνητικό σχήμα είναι 80% ΠΑΣΟΚ, 10% Νέα Δημοκρατία, 10% ακροδεξιά = 100% μνημόνιο. Ψηφίζεις ΠΑΣΟΚ βγαίνει ΛΑΟΣ. Στις επόμενες Εκλογές ενιαίο ψηφοδέλτιο για να μην υπάρχουν διλήμματα.

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ

Όταν έχεις πρόβλημα με την δουλειά σου, μερικοί κανόνες:

* Γίνεσαι μέλος του Σωματείου αν δεν είσαι, αλλιώς δεν ισχύει η ΚΣΣΕ σου
* Δεν χάνεις την ιδιοσυγκρασία σου,
* Δεν παραιτείσαι,
* Είσαι ψύχραιμος,
* Κράτησε σημειώσεις τι έχει συμβεί και τι συμβαίνει,
* Έρχεσαι σε επαφή με το Σωματείο σου όσο το δυνατόν συντομότερο,
* Δεν υπογράφεις κανένα χαρτί ή γράφεις ΜΕ ΕΠΙΦΥΛΑΞΗ ΚΑΘΕ ΝΟΜΙΜΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ ΜΟΥ και μετά η υπογραφή.
Ν.Δ 29,66% 1.825.609 έδρες 129, ΣΥΡΙΖΑ 26,89% 1.655.053 έδρες 71, ΠΑΣΟΚ 12,18 % 755.832 έδρες 33, Ανεξάρτητοι Έλληνες 7,51% 462.456 έδρες 20, Χρυσή Αυγή 6,92% 425.980 έδρες 18, Δημ. Αρ. 6,26% 385.079 έδρες 17., Κ.Κ.Ε. 4,50% 277.179 έδρες 12,


Η κυβέρνηση σωτηρίας με εθνοσωτήρες μέσα, οικογενειακής εντιμότητας. Άκη ζεις εσύ μας οδηγείς Α.Ε.

ΑΠΕΡΓΙΕΣ-ΣΥΓΚΕΤΡΩΣΕΙΣ

ΔΕΝ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΠΙΑ!

Τρίτη 31 Μαΐου 2011

Ενημέρωση από την ομάδα καλλιτεχνικών εκδηλώσεων του Συντάγματος

Αγαπητοί-ες εξεγερμένοι-ες καλλιτέχνες-ιδες,

Σήμερα έγινε όπως κάθε μέρα η συνάντηση της ομάδας καλλιτεχνικών.
Έγινε μεγάλη συζήτηση, αν το δούμε αισιόδοξα νομίζω ότι, όσον αφορά το οργανωτικό κομμάτι της συζήτησης και της ομάδας μας, μόνο καλύτεροι-ες θα γίνουμε όσο περνάει ο καιρός.

Αύριο Θα Γίνουν οι εξής ακτιβισμοί.

1. Ακτιβισμός με τίτλο "Θα μας πνίξουν τα χρέη". Οι συμμετέχοντες-ουσες θα φορούν Σωσίβια, και θα κάνουν τους πνιγμένους από τα χρέη.
Την ώρα μπορείτε να την μάθετε ρωτώντας τη γραμματεία καλλιτεχνικών. Μπορεί επίσης όποιος ή όποια το ενημερωθεί να το προσθέσει στην ενημέρωση.
Τα σωσίβια ΔΕΝ έχουν αγοραστεί κεντρικά. Καλό είναι να φέρει κανείς ότι μπορεί.
Μέχρι το τέλος της συζήτησης δεν είχε αποφασίστηκε η ώρα.

2. Ακτιβισμός με τίτλο "Λουλούδια". Οικολογικός ακτιβισμός. Όλοι-ες κρατάνε ένα λουλούδι (μάλλον αληθινό γιατί δεν προλαβαίνουμε χάρτινα)
Την ώρα μπορείτε να την μάθετε ρωτώντας τη γραμματεία καλλιτεχνικών. Μπορεί επίσης όποιος ή όποια το ενημερωθεί να το προσθέσει στην ενημέρωση.
Μέχρι το τέλος της συζήτησης δεν είχε αποφασίστηκε η ώρα.



Αποφάσεις για την ίδια τη διαδικασία της συνέλευσης.

1. Η αυριανή συνέλευση των καλλιτεχνών θα γίνει στις 5.
2. Στην αυριανή συνέλευση θα αποφασιστεί η ώρα της μεθαυριανής.
3. Υπάρχει διάθεση για να οριστεί μια συγκεκριμένη ώρα για την συνέλευση των καλλιτεχνών, η οποία θα μπορεί να ανακαλείται σε εβδομαδιαία βάση. Θα συζητηθεί αύριο.


Αποφάσεις για τη διαχείρηση των προτεινόμενων δράσεων-ακτιβισμών.

1. Οι δράσεις που χρειάζονται λίγο κόσμο, στοιχειώδη υλικοτεχνική υποδομή, και δεν απασχολούν το σύνολο του κόσμου και του εμβαδού της πλατείας, αυτοοργανώνονται και δεν περνάνε από τη συνέλευση καλλιτεχνών. Η καλλιτεχνική τους στόχευση και η συνάφεια με το χαρακτήρα που λαμβάνει η ζωή και η κουβέντα στην πλατεία είναι δουλειά των εμπνευστών τους και τις οργανώνουν οι ίδιοι -ες.
Οι εμπνευστές - εκτελεστές των δράσεων τις γράφουν στον πίνακα (χαρτόνι) που είναι μπροστά από τη γραμματεία των καλλιτεχνικών ειδικά για αυτή τη δουλειά.

2. Όποιες από τις προτάσεις στοχεύουν στο να δημιουργήσουν γεγονότα μεγάλης κλίμακας, έχουν ανάγκη σημαντικής υλικοτεχνικής υποδομής, και ανθρώπινου προσωπικού και/ή απασχολούν το σύνολο του κόσμου και του εμβαδού της πλατείας, αποφασίζονται συλλογικά στη συνέλευση.

Παραμένει η παλιά απόφαση ότι, τέτοιου είδους ιδέες ανακοινώνεται πάντα για την επαύριο, ώστε η συνέλευση να ξέρει για ποιά πράγματα θα συζητήσει και θα πάρει απόφαση.

Τα "κεντρικά events", γίνεται προσπάθεια να είναι περιορισμένα σε αριθμό/μέρα, ούτως ώστε να μπορούν να γίνουν με αξιώσεις και να έχουν επιτυχία. (Παρακαλώ διορθώστε αν μεταφέρω κάτι ανακριβώς).



Αποφάσεις για το οργανωτικό κομμάτι και σύνδεση με την ομάδα επικοινωνίας.

1. Η Γραμματεία του Καλλιτεχνικού, έχει σαν υπευθυνότητα να έχει διαρκώς ΕΝΑ σύνδεσμο (απεσταλμένο από την ομάδα καλλιτεχνικών) με την ομάδα επικοινωνίας. Αν γίνεται, επί 24ώρου βάσεως.
Η Γραμματεία του Καλλιτεχνικού είναι όποιος-α κάθεται στο τραπεζάκι. Μέχρι η συνέλευση να αποφασίσει κάτι συγκεκριμένο ρητά. Άρα όλοι-ες όσοι-ες καθόμαστε στο τραπεζάκι έχουμε το μυαλό μας να καλύπτεται κατα το δυνατόν η θέση του "συνδέσμου".


Αποφάσεις για το "καταστατικό ταμπλώ".

1. Όποια απόφαση για τη λειτουργία της συνέλευσης λαμβάνεται μετά από κουβέντα του συνόλου των καλλιτεχνών και αφορά "κεκτημένα" της ίδιας της συνέλευσης θα γράφονται σε ένα ταμπλώ που θα αναρτηθεί στο σημείο συνέλευσης των καλλιτεχνών. Σκοπός είναι ο πολύς χύμα κόσμος που έρχεται συνέχεια, να έχει κάποιες απαντήσεις στις FrequentlyAskedQuestions του ώστε να προχωράμε με μια κοινά διαμορφωμένη βάση και προς τα μπρος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: