Μαύρο στο ιστολόγιο του μεγαλύτερου Σωματείου του Ρεθύμνου: Όπως στην ΕΡΤ έπεσε μαύρο από την συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ-ΝΔ έτσι και στο Σωματείο Ξεν/ληλων Ρεθύμνου έπεσε μαύρο (ΠΑΣΚΕ), Η ενέργεια αυτή δείχνει ότι κάτι ενοχλεί μήπως οι ειδησιογραφία που υπήρχε στην σελίδα ή οι πληροφορίες για τους Ξεν/λληλους. Το ΜΑΥΡΟ είναι καλό δεν δημιουργεί προβλήματα...

Η Πράσινη Ανάπτυξη με μπλε κόκους διέλυσε τους ελεγκτικούς μηχανισμούς, οπότε οι εργοδότες είναι ελεύθεροι.

Η τρομοκρατία δε θα περάσει, του λαού η πάλη θα τη σπάσει

Τους Πίνακες για τους χρεώστες του δημοσίου, γιατί τους ανάρτησαν για να μας πουν ότι τόσα χρόνια τα έκαναν πλακάκια με τους κολλητούς και δεν εισέπρατταν φόρους. Φυσικά ούτε τώρα θα εισπράξουν (αφού μαζί τα έφαγαν Πάγκαλε ζεις εσύ μας οδηγείς) γνωστό το σύστημα, έτσι να λέμε και καμιά μπαρούφα να περνάμε την ώρα μας, αφού οι ψηφοφόροι τους, τους πιστεύουν ακόμα. Ρε ουστ. Το Λαμογισταν κόμμα καλό είναι να φύγει.

Το νέο κυβερνητικό σχήμα είναι 80% ΠΑΣΟΚ, 10% Νέα Δημοκρατία, 10% ακροδεξιά = 100% μνημόνιο. Ψηφίζεις ΠΑΣΟΚ βγαίνει ΛΑΟΣ. Στις επόμενες Εκλογές ενιαίο ψηφοδέλτιο για να μην υπάρχουν διλήμματα.

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ

Όταν έχεις πρόβλημα με την δουλειά σου, μερικοί κανόνες:

* Γίνεσαι μέλος του Σωματείου αν δεν είσαι, αλλιώς δεν ισχύει η ΚΣΣΕ σου
* Δεν χάνεις την ιδιοσυγκρασία σου,
* Δεν παραιτείσαι,
* Είσαι ψύχραιμος,
* Κράτησε σημειώσεις τι έχει συμβεί και τι συμβαίνει,
* Έρχεσαι σε επαφή με το Σωματείο σου όσο το δυνατόν συντομότερο,
* Δεν υπογράφεις κανένα χαρτί ή γράφεις ΜΕ ΕΠΙΦΥΛΑΞΗ ΚΑΘΕ ΝΟΜΙΜΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ ΜΟΥ και μετά η υπογραφή.
Ν.Δ 29,66% 1.825.609 έδρες 129, ΣΥΡΙΖΑ 26,89% 1.655.053 έδρες 71, ΠΑΣΟΚ 12,18 % 755.832 έδρες 33, Ανεξάρτητοι Έλληνες 7,51% 462.456 έδρες 20, Χρυσή Αυγή 6,92% 425.980 έδρες 18, Δημ. Αρ. 6,26% 385.079 έδρες 17., Κ.Κ.Ε. 4,50% 277.179 έδρες 12,


Η κυβέρνηση σωτηρίας με εθνοσωτήρες μέσα, οικογενειακής εντιμότητας. Άκη ζεις εσύ μας οδηγείς Α.Ε.

ΑΠΕΡΓΙΕΣ-ΣΥΓΚΕΤΡΩΣΕΙΣ

ΔΕΝ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΠΙΑ!

Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2011

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ.

Την Τρίτη 20 Σεπτέμβρη μετά τη λήξη της Γενικής συνέλευσης όλων των σχολών στο υπό κατάληψη πανεπιστήμιο του Ρεθύμνου ομάδα φοιτητών προσπάθησε να σκίσει αφίσες και πανό του συντονιστικού της κατάληψης και πανό των παρατάξεων της αριστεράς. Μπροστά σε αυτή τη πρόκληση ο εκπαιδευτικός Ε.Φ μέλος του συλλόγου εκπαιδευτικών Χανίων και φοιτητής, μαζί με άλλους φοιτητές τους έκαναν παρατήρηση να σταματήσουν. Τότε, οι τραμπούκοι φοιτητές επιτέθηκαν στον εκπαιδευτικό με σκοπό να τον τραυματίσουν. Ευτυχώς με τη στήριξη δύο φοιτητών και δύο φοιτητριών η επίθεση αποκρούστηκε.

Οι συγκεκριμένοι φοιτητές δε φαίνεται να είναι απλά μέλη του συλλόγου και της παράταξης της ΔΑΠ. Οι ίδιοι είχαν επιτεθεί στην προηγούμενη συνέλευση των σχολών σε φοιτητές που φώναζαν αντιναζιστικά συνθήματα.
Το περιστατικό αυτό έρχεται να προστεθεί σε μια σειρά περιστατικά στο πανεπιστήμιο του Ρεθύμνου, όπως ξυλοδαρμοί αριστερών φοιτητών, γκράφιτι με ναζιστικά σύμβολα και ρατσιστικά συνθήματα, εμπρησμοί σε τραπεζάκια της αριστεράς και βομβιστική επίθεση στο αυτοδιαχειριζόμενο στέκι. Παρόμοια περιστατικά έχουν εμφανιστεί από ακροδεξιούς φοιτητές και σε άλλες καταλήψεις, όπως στο πανεπιστήμιο των Χανίων και του Ιονίου.
Την επόμενη μέρα, στο ΔΣ των φοιτητών για το συγκεκριμένο περιστατικό η ΔΑΠ αντί να καταδικάσει το γεγονός εκπροσωπήθηκε από έναν από τους επιτιθέμενους (!!!) ο οποίος συνέχισε τις προκλήσεις του.
Οι ρατσιστικές, ακροδεξιές ομάδες δε μπορούν να παρουσιάζονται ως νομιμοποιημένες να δρουν μέσα στα πανεπιστήμια. Είναι επικίνδυνες και χρειάζεται η απομόνωσή τους γιατί το μόνο που κάνουν είναι να σπέρνουν το ρατσισμό και τη μισαλλοδοξία. Δεν έχουν να πουν τίποτα για τα πραγματικά προβλήματα της κοινωνίας και στοχοποιούν τους αγώνες των εργαζομένων και της νεολαίας. Αποτελούν την τελευταία γραμμή άμυνας του συστήματος και της κυβέρνησης ενώ απολαμβάνουν την ασυλία της αστυνομίας.
Ο αγώνας ενάντια στην ακροδεξιά δεν είναι κάτι ξεκομμένο από τους υπόλοιπους αγώνες. Είναι κομμάτι του ταξικού αγώνα μας ενάντια στην κυβέρνηση του μνημονίου, της τρόικας και των συμμάχων της. Οι φασίστες δεν έχουν καμιά θέση στα πανεπιστήμια.
Καμία ακροδεξιά πρόκληση αναπάντητη! Το κλίμα εκφοβισμού δεν περνάει ,καμία ανοχή στις φασιστικές συμμορίες !


Αποστολή / Αποθήκευση

Δεν υπάρχουν σχόλια: