Μαύρο στο ιστολόγιο του μεγαλύτερου Σωματείου του Ρεθύμνου: Όπως στην ΕΡΤ έπεσε μαύρο από την συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ-ΝΔ έτσι και στο Σωματείο Ξεν/ληλων Ρεθύμνου έπεσε μαύρο (ΠΑΣΚΕ), Η ενέργεια αυτή δείχνει ότι κάτι ενοχλεί μήπως οι ειδησιογραφία που υπήρχε στην σελίδα ή οι πληροφορίες για τους Ξεν/λληλους. Το ΜΑΥΡΟ είναι καλό δεν δημιουργεί προβλήματα...

Η Πράσινη Ανάπτυξη με μπλε κόκους διέλυσε τους ελεγκτικούς μηχανισμούς, οπότε οι εργοδότες είναι ελεύθεροι.

Η τρομοκρατία δε θα περάσει, του λαού η πάλη θα τη σπάσει

Τους Πίνακες για τους χρεώστες του δημοσίου, γιατί τους ανάρτησαν για να μας πουν ότι τόσα χρόνια τα έκαναν πλακάκια με τους κολλητούς και δεν εισέπρατταν φόρους. Φυσικά ούτε τώρα θα εισπράξουν (αφού μαζί τα έφαγαν Πάγκαλε ζεις εσύ μας οδηγείς) γνωστό το σύστημα, έτσι να λέμε και καμιά μπαρούφα να περνάμε την ώρα μας, αφού οι ψηφοφόροι τους, τους πιστεύουν ακόμα. Ρε ουστ. Το Λαμογισταν κόμμα καλό είναι να φύγει.

Το νέο κυβερνητικό σχήμα είναι 80% ΠΑΣΟΚ, 10% Νέα Δημοκρατία, 10% ακροδεξιά = 100% μνημόνιο. Ψηφίζεις ΠΑΣΟΚ βγαίνει ΛΑΟΣ. Στις επόμενες Εκλογές ενιαίο ψηφοδέλτιο για να μην υπάρχουν διλήμματα.

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ

Όταν έχεις πρόβλημα με την δουλειά σου, μερικοί κανόνες:

* Γίνεσαι μέλος του Σωματείου αν δεν είσαι, αλλιώς δεν ισχύει η ΚΣΣΕ σου
* Δεν χάνεις την ιδιοσυγκρασία σου,
* Δεν παραιτείσαι,
* Είσαι ψύχραιμος,
* Κράτησε σημειώσεις τι έχει συμβεί και τι συμβαίνει,
* Έρχεσαι σε επαφή με το Σωματείο σου όσο το δυνατόν συντομότερο,
* Δεν υπογράφεις κανένα χαρτί ή γράφεις ΜΕ ΕΠΙΦΥΛΑΞΗ ΚΑΘΕ ΝΟΜΙΜΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ ΜΟΥ και μετά η υπογραφή.
Ν.Δ 29,66% 1.825.609 έδρες 129, ΣΥΡΙΖΑ 26,89% 1.655.053 έδρες 71, ΠΑΣΟΚ 12,18 % 755.832 έδρες 33, Ανεξάρτητοι Έλληνες 7,51% 462.456 έδρες 20, Χρυσή Αυγή 6,92% 425.980 έδρες 18, Δημ. Αρ. 6,26% 385.079 έδρες 17., Κ.Κ.Ε. 4,50% 277.179 έδρες 12,


Η κυβέρνηση σωτηρίας με εθνοσωτήρες μέσα, οικογενειακής εντιμότητας. Άκη ζεις εσύ μας οδηγείς Α.Ε.

ΑΠΕΡΓΙΕΣ-ΣΥΓΚΕΤΡΩΣΕΙΣ

ΔΕΝ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΠΙΑ!

Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2013

Συμμετέχουμε Δυναμικά στην Ανατροπή.

Η ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΡΕΘΥΜΝΟΥ χαιρετίζει τους απεργούς και διαδηλωτές που έδωσαν βροντερό παρόν στα απεργιακές κινητοποιήσεις και τα συλλαλητήρια εκφράζοντας με τον πιο αποφασιστικό τρόπο την αντίθεσή τους στα καταστροφικά σχέδια της συγκυβέρνησης και της τρόικα.
Ο αγώνας διαρκείας που ξεκίνησε αυτή τη βδομάδα ενάντια στη διάλυση των υπηρεσιών που παρέχουν τα κοινωνικά αγαθά την παιδείας της υγείας της πρόνοιας, της ασφάλισης και τις απολύσεις χιλιάδων εργαζομένων, και την κατάργηση των εργασιακών δικαιωμάτων πρέπει να συνεχιστεί και να κλιμακωθεί.

Οι εργαζόμενοι με τη μαζική συμμετοχή τους στις απεργιακές κινητοποιήσεις, τα συλλαλητήρια και τις δράσεις αυτής της βδομάδας, έδωσαν προς όλες τις κατευθύνσεις μήνυμα αντίστασης και αποφασιστικότητας, δηλώνοντας ταυτόχρονα ότι ο αγώνας για την ανατροπή των μνημονιακών πολιτικών θα συνεχιστεί με ακόμα μεγαλύτερη ένταση.

Η ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΡΕΘΥΜΝΟΥ εκφράζει τον αποτροπιασμό της στη στυγερή δολοφονία του αντιφασίστα Παύλου Φύσσα και στις φασιστικές επιθέσεις ενάντια σε συνδικαλιστές, μετανάστες και αντιφασίστες από τη φασιστική συμμορία της Χρυσής Αυγής.

Οι δολοφονικές επιθέσεις, είναι μέρος ενός σχεδίου, που καταστρώνει το ίδιο το σύστημα και στοχεύει την τρομοκράτηση των συνδικάτων και των αγωνιστών, το χτύπημα των εργατικών αγώνων και την συντηρητική αναδίπλωση της πολιτικής ζωής. Η προσπάθεια αυτή των φασιστικών συμμοριών θα βρει απέναντί της όλους τους εργαζόμενους και τη συντριπτική πλειοψηφία του Ελληνικού λαού.

Αυτή την κρίσιμη ώρα πρέπει οι εργαζόμενοι στα Δημόσιο και Ιδιωτικό Τομέα να συντονίσουν τη δράση τους για την ανατροπή των μνημονιακών αντεργατικών πολιτικών, να επιβάλουν τον συντονισμό και τον κοινό βηματισμό, ξεπερνώντας τη προκλητική στάση της πλειοψηφίας στη Γ.Σ.Ε.Ε..

Να καλέσουν τα πρωτοβάθμια σωματεία του ιδιωτικού τομέα να κάνουν συνελεύσεις για δράσεις και να καλέσουν το Ε. Κ. Ρεθύμνου να αναλάβει δράσεις ενάντια στην καταπάτηση των εργασιακών δικαιωμάτων και ειδικά για την απώλεια τις επιδότηση ανεργίας και τα προβλήματα του ιδιωτικού τομέα γενικά και στην πόλη μας και όχι να είναι απλός θεατής.

Η ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΡΕΘΥΜΝΟΥ καλεί όλες τις εργαζόμενες και εργαζόμενους με την ίδια αποφασιστικότητα να συμμετέχουν σε όλες τις κινητοποιήσεις που έρχονται και μέσα από τις συλλογικές τους διαδικασίες να αποφασίσουν την κλιμάκωση του απεργιακού αγώνα με στόχο την ανατροπή.

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ

ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ,

ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΒΑΡΒΑΡΗΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ

Η ΑΥΤΗ Ή ΕΜΕΙΣ


  Η αναδημοσίευση της ειδησεογραφίας από εφημερίδες, έντυπα και ηλεκτρονικές σελίδες γίνεται για την ενημέρωση των αναγνωστών και δε συνεπάγεται την υιοθέτηση των απόψεων που εκφράζονται από την Αυτόνομη Παρέμβαση Ρεθύμνου.
Αποστολή / Αποθήκευση

Δεν υπάρχουν σχόλια: