Μαύρο στο ιστολόγιο του μεγαλύτερου Σωματείου του Ρεθύμνου: Όπως στην ΕΡΤ έπεσε μαύρο από την συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ-ΝΔ έτσι και στο Σωματείο Ξεν/ληλων Ρεθύμνου έπεσε μαύρο (ΠΑΣΚΕ), Η ενέργεια αυτή δείχνει ότι κάτι ενοχλεί μήπως οι ειδησιογραφία που υπήρχε στην σελίδα ή οι πληροφορίες για τους Ξεν/λληλους. Το ΜΑΥΡΟ είναι καλό δεν δημιουργεί προβλήματα...

Η Πράσινη Ανάπτυξη με μπλε κόκους διέλυσε τους ελεγκτικούς μηχανισμούς, οπότε οι εργοδότες είναι ελεύθεροι.

Η τρομοκρατία δε θα περάσει, του λαού η πάλη θα τη σπάσει

Τους Πίνακες για τους χρεώστες του δημοσίου, γιατί τους ανάρτησαν για να μας πουν ότι τόσα χρόνια τα έκαναν πλακάκια με τους κολλητούς και δεν εισέπρατταν φόρους. Φυσικά ούτε τώρα θα εισπράξουν (αφού μαζί τα έφαγαν Πάγκαλε ζεις εσύ μας οδηγείς) γνωστό το σύστημα, έτσι να λέμε και καμιά μπαρούφα να περνάμε την ώρα μας, αφού οι ψηφοφόροι τους, τους πιστεύουν ακόμα. Ρε ουστ. Το Λαμογισταν κόμμα καλό είναι να φύγει.

Το νέο κυβερνητικό σχήμα είναι 80% ΠΑΣΟΚ, 10% Νέα Δημοκρατία, 10% ακροδεξιά = 100% μνημόνιο. Ψηφίζεις ΠΑΣΟΚ βγαίνει ΛΑΟΣ. Στις επόμενες Εκλογές ενιαίο ψηφοδέλτιο για να μην υπάρχουν διλήμματα.

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ

Όταν έχεις πρόβλημα με την δουλειά σου, μερικοί κανόνες:

* Γίνεσαι μέλος του Σωματείου αν δεν είσαι, αλλιώς δεν ισχύει η ΚΣΣΕ σου
* Δεν χάνεις την ιδιοσυγκρασία σου,
* Δεν παραιτείσαι,
* Είσαι ψύχραιμος,
* Κράτησε σημειώσεις τι έχει συμβεί και τι συμβαίνει,
* Έρχεσαι σε επαφή με το Σωματείο σου όσο το δυνατόν συντομότερο,
* Δεν υπογράφεις κανένα χαρτί ή γράφεις ΜΕ ΕΠΙΦΥΛΑΞΗ ΚΑΘΕ ΝΟΜΙΜΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ ΜΟΥ και μετά η υπογραφή.
Ν.Δ 29,66% 1.825.609 έδρες 129, ΣΥΡΙΖΑ 26,89% 1.655.053 έδρες 71, ΠΑΣΟΚ 12,18 % 755.832 έδρες 33, Ανεξάρτητοι Έλληνες 7,51% 462.456 έδρες 20, Χρυσή Αυγή 6,92% 425.980 έδρες 18, Δημ. Αρ. 6,26% 385.079 έδρες 17., Κ.Κ.Ε. 4,50% 277.179 έδρες 12,


Η κυβέρνηση σωτηρίας με εθνοσωτήρες μέσα, οικογενειακής εντιμότητας. Άκη ζεις εσύ μας οδηγείς Α.Ε.

ΑΠΕΡΓΙΕΣ-ΣΥΓΚΕΤΡΩΣΕΙΣ

ΔΕΝ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΠΙΑ!

Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2013

Δελτίο Τύπου 19/10/2013 για την τροπολογία του Νόμου Ν.3986/11.

Με την κατάθεση από τους Βουλευτές της τροπολογίας για το επίδομα ανεργίας και με την προϋπόθεση ότι αυτό θα υπερψηφιστεί την τρίτη, προβλέπεται να επιδοτηθούν οι εποχιακά εργαζόμενοι με 3 ( τρείς ) μήνες και 5 (πέντε) ημέρες ανεξαρτήτως των όσων ορίζονται από τον Ν.3986/11.
Το Σωματείο Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ρόδου καταγγέλλει σε όλο το Ροδιακό λαό την δικομματική κυβέρνηση ΝΔ - ΠΑΣΟΚ για την ταφόπλακα που βάζουν σε χιλιάδες ανέργους στα τουριστικά και όχι μόνο επαγγέλματα. Ο νεκροθάφτης υπουργός εργασίας και οι βουλευτές που θα το υπογράψουν την Τρίτη θα πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους. Ας διορθώσουν έστω και την τελευταία στιγμή την μεγάλη αδικία που γίνεται σε βάρος χιλιάδων οικογενειών που από τον μήνα Ιανουάριο θα αναγκάζονται να πουλούν τα υπάρχοντα τους ώστε να μπορέσουν να ζήσουν τις οικογένειες τους. Όπως γνωρίζουμε αυτή τη στιγμή τρέχουν στον ΟΑΕΔ προγράμματα 2 δις εκατομμυρίων ευρώ. Από αυτά, τα 150 εκατομμυρίων θα καταλήξουν στις τσέπες των εργοδοτών. Θα μπορούσε η δικομματική κυβέρνηση να σταματήσει να επιδοτεί τους μεγαλοκαρχαρίες και να δώσει τα λεφτά στους ανέργους. Δεν ζητάμε ελεημοσύνη, ζητάμε δικαιοσύνη και διόρθωση της μεγάλης αδικίας που γίνεται σε βάρος των εργαζομένων.

<< Προς κυβερνητικούς Βουλευτές του Νομού μας>>

Μην πανηγυρίζετε, το μόνο που καταφέρατε να κάνετε για άλλη μια φορά είναι να εξαγριώσετε τον κόσμο. Μην επικαλείστε συνεχεία την τρόικα ότι θα σταματήσει την χρηματοδότηση (φόβου του Δαναούς και δώρα φέροντες). Εάν λοιπόν όπως λέτε τόσο καιρό θέλετε να βοηθήσετε, το μόνο πλέον μέσο πίεσης προς την μνημονική – τροικανή Κυβέρνηση είναι να δηλώσετε επισήμως ότι θα παραιτηθείτε άμεσα εάν δεν γίνει η απαραίτητη αλλαγή του νόμου, ώστε να δείξετε την επιτακτική ανάγκη αλλαγής και επαναφοράς της τροπολογίας στο αρχικό της στάδιο. Κάθε άλλη ενέργεια (ψήφιση της τροπολογίας) θα είναι αιτία πολέμου.

Το Σωματείο Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ρόδου δηλώνει ότι αυτή η τροπολογία δεν είναι ούτε ανάσα (όπως δηλώνει ο Κος Προύτζος) ούτε προσωρινή λύση γιατί οι Ξενοδοχοϋπάλληλοι δεν είναι πειραματόζωα. Εάν δεν υπάρξει αλλαγή από την επόμενη μέρα θα είμαστε όλοι μαζί ενωμένοι στους δρόμους.


  Η αναδημοσίευση της ειδησεογραφίας από εφημερίδες, έντυπα και ηλεκτρονικές σελίδες γίνεται για την ενημέρωση των αναγνωστών και δε συνεπάγεται την υιοθέτηση των απόψεων που εκφράζονται από την Αυτόνομη Παρέμβαση Ρεθύμνου.
Αποστολή / Αποθήκευση

Δεν υπάρχουν σχόλια: