Μαύρο στο ιστολόγιο του μεγαλύτερου Σωματείου του Ρεθύμνου: Όπως στην ΕΡΤ έπεσε μαύρο από την συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ-ΝΔ έτσι και στο Σωματείο Ξεν/ληλων Ρεθύμνου έπεσε μαύρο (ΠΑΣΚΕ), Η ενέργεια αυτή δείχνει ότι κάτι ενοχλεί μήπως οι ειδησιογραφία που υπήρχε στην σελίδα ή οι πληροφορίες για τους Ξεν/λληλους. Το ΜΑΥΡΟ είναι καλό δεν δημιουργεί προβλήματα...

Η Πράσινη Ανάπτυξη με μπλε κόκους διέλυσε τους ελεγκτικούς μηχανισμούς, οπότε οι εργοδότες είναι ελεύθεροι.

Η τρομοκρατία δε θα περάσει, του λαού η πάλη θα τη σπάσει

Τους Πίνακες για τους χρεώστες του δημοσίου, γιατί τους ανάρτησαν για να μας πουν ότι τόσα χρόνια τα έκαναν πλακάκια με τους κολλητούς και δεν εισέπρατταν φόρους. Φυσικά ούτε τώρα θα εισπράξουν (αφού μαζί τα έφαγαν Πάγκαλε ζεις εσύ μας οδηγείς) γνωστό το σύστημα, έτσι να λέμε και καμιά μπαρούφα να περνάμε την ώρα μας, αφού οι ψηφοφόροι τους, τους πιστεύουν ακόμα. Ρε ουστ. Το Λαμογισταν κόμμα καλό είναι να φύγει.

Το νέο κυβερνητικό σχήμα είναι 80% ΠΑΣΟΚ, 10% Νέα Δημοκρατία, 10% ακροδεξιά = 100% μνημόνιο. Ψηφίζεις ΠΑΣΟΚ βγαίνει ΛΑΟΣ. Στις επόμενες Εκλογές ενιαίο ψηφοδέλτιο για να μην υπάρχουν διλήμματα.

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ

Όταν έχεις πρόβλημα με την δουλειά σου, μερικοί κανόνες:

* Γίνεσαι μέλος του Σωματείου αν δεν είσαι, αλλιώς δεν ισχύει η ΚΣΣΕ σου
* Δεν χάνεις την ιδιοσυγκρασία σου,
* Δεν παραιτείσαι,
* Είσαι ψύχραιμος,
* Κράτησε σημειώσεις τι έχει συμβεί και τι συμβαίνει,
* Έρχεσαι σε επαφή με το Σωματείο σου όσο το δυνατόν συντομότερο,
* Δεν υπογράφεις κανένα χαρτί ή γράφεις ΜΕ ΕΠΙΦΥΛΑΞΗ ΚΑΘΕ ΝΟΜΙΜΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ ΜΟΥ και μετά η υπογραφή.
Ν.Δ 29,66% 1.825.609 έδρες 129, ΣΥΡΙΖΑ 26,89% 1.655.053 έδρες 71, ΠΑΣΟΚ 12,18 % 755.832 έδρες 33, Ανεξάρτητοι Έλληνες 7,51% 462.456 έδρες 20, Χρυσή Αυγή 6,92% 425.980 έδρες 18, Δημ. Αρ. 6,26% 385.079 έδρες 17., Κ.Κ.Ε. 4,50% 277.179 έδρες 12,


Η κυβέρνηση σωτηρίας με εθνοσωτήρες μέσα, οικογενειακής εντιμότητας. Άκη ζεις εσύ μας οδηγείς Α.Ε.

ΑΠΕΡΓΙΕΣ-ΣΥΓΚΕΤΡΩΣΕΙΣ

ΔΕΝ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΠΙΑ!

Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2013

Παναγροτικό Συλλαλητήριο στις 4 Νοεμβρίου στο Ηράκλειο.

Τα τελευταία 30 χρόνια οι κυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ., υπηρετώντας κάθε είδους συμφέροντα σε βάρος των αγροτών, οδήγησαν στην αποδιάρθρωση του πρωτογενούς τομέα και στην ερήμωση της υπαίθρου.

Μετά την διάλυση κάθε συλλογικής μορφής οργάνωσης των αγροτών ( αγροτικοί σύλλογοι- συν/μοί

Μετά το ΧΑΡΙΣΜΑ της ΑΤΕ στην Τράπεζα ΠΕΙΡΑΙΩΣ

Μετά την διάλυση των δημοσίων υπηρεσιών γεωργικών εφαρμογών και γεωργικής έρευνας

Προχωρούν σήμερα ένα βήμα παραπέρα,

Πιστοί στην εφαρμογή των νεοφιλελεύθερων πολιτικών της ΚΑΠ,

Πιστοί στα Μνημόνια και στις επιταγές της ΤΡΟΙΚΑ, βάζουν χέρι και στην ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΓΗ, με την φορολόγηση των αγροτεμαχίων με καθαρά εισπρακτικούς στόχους , κατ΄ απαίτηση των δανειστών και των τοκογλύφων.

Η δραστική μείωση του αγροτικού εισοδήματος, ιδιαίτερα φέτος με την καταστροφή της Ελαιοκαλλιέργιας, οδηγεί σε αδυναμία επιβίωσης τα μικρά και μεσαία αγροτικά νοικοκυριά, επιταχύνοντας την διαδικασία ερήμωσης της υπαίθρου.

ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ ΓΙΑ:

Δημιουργία συνθηκών που θα διασφαλίζουν τη συνέχεια και τη σταθερότητα της γεωργικής παραγωγικής διαδικασίας.

ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΕΜΑΧΙΩΝ που αποτελούν μέσο παραγωγής για τους αγρότες και όχι ΕΙΣΟΔΗΜΑ προς φορολόγηση.


ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ ΓΙΑ :

-ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ

-ΤΗΝ ΕΠΑΝΙΔΡΥΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΣΥΓΡΟΤΗΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝ/ΜΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΑΝΑΚΤΙΣΕΙ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΕΒΑΣΜΟ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ.

-Ασφάλιση όλων των αγροτών στον ΟΓΑ και προστασία όσων αδυνατούν να πληρώσουν τις ασφαλιστικές τους εισφορές , με το σταμάτημα της απαράδεκτης τακτικής της κατάσχεσης των επιδοτήσεων και των μικροκαταθέσεων που διατηρούν οι αγρότες για τις καθημερινές τους ανάγκες επιβίωσης.

- Άμεση αποζημίωση στο 100% της πραγματικής μείωσης της παραγωγής, στο σύνολο των παραγωγών σε όλες τις περιοχές του Νομού.

-Απαλλαγή για το σύνολο των παραγωγών, για φέτος από την παρακράτηση του 2% για την δακοκτονία.

-Αποκέντρωση της αρμοδιότητας για την οργάνωση και διεξαγωγή της δακοκτονίας, στις τοπικές κοινωνίες και στην Τοπική αυτοδιοίκηση.

-Συμπαραστεκόμαστε στους διωκόμενους αγρότες λέμε

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΩΝ


Σας καλούμε να συμμετέχετε

στο ΠΑΝΑΓΡΟΤΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ

ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 4 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ

ΓΙΑ ΤΗΝ

ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ πού εφαρμόζεται όχι μόνο στον αγροτικό τομέα, αλλά σε κάθε τομέα της κοινωνικο-οικονομικής μας ζωής.

ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΣΥΡΙΖΑ ΝΟΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ


  Η αναδημοσίευση της ειδησεογραφίας από εφημερίδες, έντυπα και ηλεκτρονικές σελίδες γίνεται για την ενημέρωση των αναγνωστών και δε συνεπάγεται την υιοθέτηση των απόψεων που εκφράζονται από την Αυτόνομη Παρέμβαση Ρεθύμνου.
Αποστολή / Αποθήκευση

Δεν υπάρχουν σχόλια: