Μαύρο στο ιστολόγιο του μεγαλύτερου Σωματείου του Ρεθύμνου: Όπως στην ΕΡΤ έπεσε μαύρο από την συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ-ΝΔ έτσι και στο Σωματείο Ξεν/ληλων Ρεθύμνου έπεσε μαύρο (ΠΑΣΚΕ), Η ενέργεια αυτή δείχνει ότι κάτι ενοχλεί μήπως οι ειδησιογραφία που υπήρχε στην σελίδα ή οι πληροφορίες για τους Ξεν/λληλους. Το ΜΑΥΡΟ είναι καλό δεν δημιουργεί προβλήματα...

Η Πράσινη Ανάπτυξη με μπλε κόκους διέλυσε τους ελεγκτικούς μηχανισμούς, οπότε οι εργοδότες είναι ελεύθεροι.

Η τρομοκρατία δε θα περάσει, του λαού η πάλη θα τη σπάσει

Τους Πίνακες για τους χρεώστες του δημοσίου, γιατί τους ανάρτησαν για να μας πουν ότι τόσα χρόνια τα έκαναν πλακάκια με τους κολλητούς και δεν εισέπρατταν φόρους. Φυσικά ούτε τώρα θα εισπράξουν (αφού μαζί τα έφαγαν Πάγκαλε ζεις εσύ μας οδηγείς) γνωστό το σύστημα, έτσι να λέμε και καμιά μπαρούφα να περνάμε την ώρα μας, αφού οι ψηφοφόροι τους, τους πιστεύουν ακόμα. Ρε ουστ. Το Λαμογισταν κόμμα καλό είναι να φύγει.

Το νέο κυβερνητικό σχήμα είναι 80% ΠΑΣΟΚ, 10% Νέα Δημοκρατία, 10% ακροδεξιά = 100% μνημόνιο. Ψηφίζεις ΠΑΣΟΚ βγαίνει ΛΑΟΣ. Στις επόμενες Εκλογές ενιαίο ψηφοδέλτιο για να μην υπάρχουν διλήμματα.

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ

Όταν έχεις πρόβλημα με την δουλειά σου, μερικοί κανόνες:

* Γίνεσαι μέλος του Σωματείου αν δεν είσαι, αλλιώς δεν ισχύει η ΚΣΣΕ σου
* Δεν χάνεις την ιδιοσυγκρασία σου,
* Δεν παραιτείσαι,
* Είσαι ψύχραιμος,
* Κράτησε σημειώσεις τι έχει συμβεί και τι συμβαίνει,
* Έρχεσαι σε επαφή με το Σωματείο σου όσο το δυνατόν συντομότερο,
* Δεν υπογράφεις κανένα χαρτί ή γράφεις ΜΕ ΕΠΙΦΥΛΑΞΗ ΚΑΘΕ ΝΟΜΙΜΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ ΜΟΥ και μετά η υπογραφή.
Ν.Δ 29,66% 1.825.609 έδρες 129, ΣΥΡΙΖΑ 26,89% 1.655.053 έδρες 71, ΠΑΣΟΚ 12,18 % 755.832 έδρες 33, Ανεξάρτητοι Έλληνες 7,51% 462.456 έδρες 20, Χρυσή Αυγή 6,92% 425.980 έδρες 18, Δημ. Αρ. 6,26% 385.079 έδρες 17., Κ.Κ.Ε. 4,50% 277.179 έδρες 12,


Η κυβέρνηση σωτηρίας με εθνοσωτήρες μέσα, οικογενειακής εντιμότητας. Άκη ζεις εσύ μας οδηγείς Α.Ε.

ΑΠΕΡΓΙΕΣ-ΣΥΓΚΕΤΡΩΣΕΙΣ

ΔΕΝ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΠΙΑ!

Παρασκευή 8 Οκτωβρίου 2010

Βίαιη επίθεση και ξυλοδαρμός υπαλλήλων της Δ/νσης Δασών Πιερίας κατά την εκτέλεση του καθήκοντός τους στις 30.09.10.

ΔΑΣΙΚΑ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ

Πανελλήνια Ένωση Δασολόγων Δημοσίων Υπαλλήλων.
Ένωση Ελλήνων Δασοπόνων Δημ.Υπαλλήλων
Πανελλήνια Ομοσπονδία Δασοφυλάκων Δημοσίων Υπαλλήλων
Πανελλήνιος Σύλλογος Τεχνικών Δομικών Έργων Δασικών Υπηρεσιών
Πανελλήνια Ένωση Μονίμων Οδηγών Δασικών Υπηρεσιών
Αθήνα, 7 Οκτωβρίου 2010
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

« Βίαιη επίθεση και ξυλοδαρμός υπαλλήλων της Δ/νσης Δασών Πιερίας στην Βροντού Ν. Πιερίας κατά την εκτέλεση του καθήκοντός τους, την Πέμπτη 30-9-2010.»

Στις 30 Σεπτεμβρίου, κατά τη διάρκεια ελέγχου για παράνομη υλοτομία, στην περιοχή Βροντούς Πιερίας και παρά την παρουσία αστυνομικών οργάνων, οι συνάδελφοί μας δέχτηκαν επίθεση με αποτέλεσμα τον τραυματισμό δυο δασικών υπαλλήλων .
Στη συνέχεια και παρά την προσπάθεια των αστυνομικών οργάνων να προστατεύσουν τους υπαλλήλους και να συλλάβουν τους δράστες, αυτοί μπήκαν στο αγροτικό τους αυτοκίνητο και διέφυγαν προς το παρακείμενο δάσος, προκειμένου να αποφύγουν την αυτόφωρη διαδικασία.
Τα ίδια άτομα, τον Αύγουστο του 2009, επιτέθηκαν σε τρεις υπαλλήλους της Δασικής υπηρεσίας Ν Πιερίας, τραυματίζοντας και πάλι έναν από αυτούς. Στην περιοχή αναπτύσσονται έντονα φαινόμενα λαθροϋλοτομίας τα οποία η Δασική Υπηρεσία προσπαθεί να περιορίσει με τα μέσα που διαθέτει, ενώ οι υπάλληλοι αδυνατούν υπό αυτές τις συνθήκες να εκτελέσουν το έργο τους.
Επειδή τα περιστατικά αυτά συμβαίνουν συχνά κατά την άσκηση των καθηκόντων των δασικών υπαλλήλων, ζητάμε από τον αρμόδιο Υπουργό και τους Γενικούς Γραμματείς των Περιφερειών, να λάβουν κάθε μέτρο, κινητοποιώντας τις αρμόδιες αρχές ώστε να προστατευτεί η ζωή, η σωματική ακεραιότητα, και η αξιοπρέπεια των συναδέλφων μας Δασικών υπαλλήλων, που τις περισσότερες φορές στα πλαίσια των καθηκόντων που τους έχει αναθέσει η πολιτεία εργάζονται σε ειδικές συνθήκες και εκτός ωραρίου εργασίας, για να προστατέψουν το δασικό πλούτο της πατρίδας μας αλλά και τη δημόσια περιουσία.

Για τα Διοικητικά Συμβούλια

Της Π.Ε.Δ.Δ.Υ.
Ο Πρόεδρος Ο Γενικός Γραμματέας
Νίκος Μπόκαρης Γιάννης Γρίβας
Της Ε.Ε.Δ.Δ.Υ.
Ο Πρόεδρος Ο Γενικός Γραμματέας

Δημήτρης Καψάλης Θανάσης Μιχαήλ

Της Π.Ο.Δ.Δ.Υ.
Ο Πρόεδρος Ο Γενικός Γραμματέας
Γιώργος Παπαδιάς Αλέκος Φλώτσιος

Της Π.Ε.Μ.Ο.Δ.Υ.
Ο Πρόεδρος Ο Γενικός Γραμματέας
Γιάννης Καλοζούμης Βασίλης Βασιλείου

Του Π.Σ.Τ.Δ.Ε. Δ.Υ.
Ο Πρόεδρος Η Γενική Γραμματέας
Γιώργος Δέπος Α. Καλέτση


Δεν έχουν κανένα φραγμό, μήπως και αυτό είναι για την ανάκαμψη της οικονομίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: