Μαύρο στο ιστολόγιο του μεγαλύτερου Σωματείου του Ρεθύμνου: Όπως στην ΕΡΤ έπεσε μαύρο από την συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ-ΝΔ έτσι και στο Σωματείο Ξεν/ληλων Ρεθύμνου έπεσε μαύρο (ΠΑΣΚΕ), Η ενέργεια αυτή δείχνει ότι κάτι ενοχλεί μήπως οι ειδησιογραφία που υπήρχε στην σελίδα ή οι πληροφορίες για τους Ξεν/λληλους. Το ΜΑΥΡΟ είναι καλό δεν δημιουργεί προβλήματα...

Η Πράσινη Ανάπτυξη με μπλε κόκους διέλυσε τους ελεγκτικούς μηχανισμούς, οπότε οι εργοδότες είναι ελεύθεροι.

Η τρομοκρατία δε θα περάσει, του λαού η πάλη θα τη σπάσει

Τους Πίνακες για τους χρεώστες του δημοσίου, γιατί τους ανάρτησαν για να μας πουν ότι τόσα χρόνια τα έκαναν πλακάκια με τους κολλητούς και δεν εισέπρατταν φόρους. Φυσικά ούτε τώρα θα εισπράξουν (αφού μαζί τα έφαγαν Πάγκαλε ζεις εσύ μας οδηγείς) γνωστό το σύστημα, έτσι να λέμε και καμιά μπαρούφα να περνάμε την ώρα μας, αφού οι ψηφοφόροι τους, τους πιστεύουν ακόμα. Ρε ουστ. Το Λαμογισταν κόμμα καλό είναι να φύγει.

Το νέο κυβερνητικό σχήμα είναι 80% ΠΑΣΟΚ, 10% Νέα Δημοκρατία, 10% ακροδεξιά = 100% μνημόνιο. Ψηφίζεις ΠΑΣΟΚ βγαίνει ΛΑΟΣ. Στις επόμενες Εκλογές ενιαίο ψηφοδέλτιο για να μην υπάρχουν διλήμματα.

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ

Όταν έχεις πρόβλημα με την δουλειά σου, μερικοί κανόνες:

* Γίνεσαι μέλος του Σωματείου αν δεν είσαι, αλλιώς δεν ισχύει η ΚΣΣΕ σου
* Δεν χάνεις την ιδιοσυγκρασία σου,
* Δεν παραιτείσαι,
* Είσαι ψύχραιμος,
* Κράτησε σημειώσεις τι έχει συμβεί και τι συμβαίνει,
* Έρχεσαι σε επαφή με το Σωματείο σου όσο το δυνατόν συντομότερο,
* Δεν υπογράφεις κανένα χαρτί ή γράφεις ΜΕ ΕΠΙΦΥΛΑΞΗ ΚΑΘΕ ΝΟΜΙΜΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ ΜΟΥ και μετά η υπογραφή.
Ν.Δ 29,66% 1.825.609 έδρες 129, ΣΥΡΙΖΑ 26,89% 1.655.053 έδρες 71, ΠΑΣΟΚ 12,18 % 755.832 έδρες 33, Ανεξάρτητοι Έλληνες 7,51% 462.456 έδρες 20, Χρυσή Αυγή 6,92% 425.980 έδρες 18, Δημ. Αρ. 6,26% 385.079 έδρες 17., Κ.Κ.Ε. 4,50% 277.179 έδρες 12,


Η κυβέρνηση σωτηρίας με εθνοσωτήρες μέσα, οικογενειακής εντιμότητας. Άκη ζεις εσύ μας οδηγείς Α.Ε.

ΑΠΕΡΓΙΕΣ-ΣΥΓΚΕΤΡΩΣΕΙΣ

ΔΕΝ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΠΙΑ!

Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2011

Φώτο με το AUDI κ. αυγοσυλέκτη υφυπουργού.Απολαύσετε τον δουλοπρεπή στην Τρόικα κ. ΧΑΡΗ ΚΑΣΤΑΝΙΔΗ όταν έκανε τον αγωνιστή στον ΟΛΘ.


Σήμερα εμφανίστηκε σε ένα γάμο στους 4μαρτυρες ο αυγοσυλέκτης υφυπουργός, και το AUDI του το πάρκαρε σε θέση για ανάπηρους λέτε να έγινε ξαφνικά, γιατί η αμνησία δεν είναι αναπηρία.
Στις δυο φώτο βλέπετε ένα τζιπ και το AUDI κατά σύμπτωση αστυνομία δεν φάνηκε. Δυστυχώς είναι κουνημένες



Παραιτήθηκε η Ελένη Ψωμά από το Δ.Σ. Μυλοποτάμου
14/10/11
Την παραίτηση της από τη θέση της δημοτικής συμβούλου Μυλοποτάμου υπέβαλε η κα Ελένη Ψωμά, σύζυγος του υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη, Μανώλη Όθωνα.
Η κα Ψωμά στην τελευταία συνεδρίαση της Τετάρτης κατέθεσε την επιθυμία της να παραιτηθεί, επικαλούμενη προσωπικούς και επαγγελματικούς λόγους και έτσι τη θέση της στα έδρανα καταλαμβάνει ο πρώτος επιλαχών του συνδυασμού του κ. Παπαδάκη, Μιχάλης Σαρρής.
Πολλά συμβαίνουν εντελώς τυχαία.
Βλέπετε αυτό το κόμμα πως ελέγχει τα πάντα όπου έχει καρέκλα, γιαυτό συνεχίζουν το ρουσφέτι.
Αλήθεια τι γίνεται με τις Εργατικές Κατοικίες στο Πέραμα Μυλοποτάμου; που εγκαίνια έκανε ο σύζυγος της κα Ψωμά, κ. Μανώλης Όθωνας Υφυπουργός Ξυλοδαρμό του Πολίτη και ο Υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Εξαθλίωσης κ. Βασίλης Κεγκέρογλου.


Προχωρούν οι παραδόσεις κατοικιών του Οργανισμού Εργατικής Κατοικίας
14.05.2011 | Κατηγορίες: ανακοίνωση, δράσεις, Περιφέρεια Κρήτης, πρόνοια, πρωτοβουλίες της Κυβέρνησης, Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης

Πραγματοποιήθηκε σε συνθήκες διαφάνειας και σύμφωνα με τις προβλεπόμενες διαδικασίες του Οργανισμού Εργατικής Κατοικίας, η κλήρωση 40 κατοικιών στο Πέραμα Ρεθύμνου, παρουσία και του Υφυπουργού Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης Βασίλη Κεγκέρογλου. Οι κατοικίες έχουν ήδη ξεκινήσει να κατασκευάζονται με σύγχρονες προδιαγραφές, ώστε να καλύψουν τις ανάγκες των δικαιούχων του Οργανισμού...

Η Γιορτή ήταν μια ωραία πράσινη γιορτή όπως συνήθως... με τους συντρόφους του ΠΑΣΟΚ.
Ξέρετε πως είναι η διαφάνεια (η γυναικά του κ. Λοβερδου πρώην υπάλληλος Ο.Α. κλπ)


Έτσι κερδίζονται οι υπουργικές καρέκλες,

Τώρα όμως κάνουν τα ίδια και το κεφάλι μέσα,

ΟΛΟΙ τους οι Πράσινο ψευτοσοσιαΛΗΣΤΕΣ, με συνεργάτες τους Μπλε με τους δορυφόρους τους είναι υπαίτιοι για την κατάντια μας με τα μαγαζάκια που έστηναν και που εξακολουθούν να στήνουν (ΠΑΣΟΚ) ρε ουστ .

100% ξεπούλημα του ΟΛΘ ...


Αποστολή / Αποθήκευση

Δεν υπάρχουν σχόλια: