Μαύρο στο ιστολόγιο του μεγαλύτερου Σωματείου του Ρεθύμνου: Όπως στην ΕΡΤ έπεσε μαύρο από την συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ-ΝΔ έτσι και στο Σωματείο Ξεν/ληλων Ρεθύμνου έπεσε μαύρο (ΠΑΣΚΕ), Η ενέργεια αυτή δείχνει ότι κάτι ενοχλεί μήπως οι ειδησιογραφία που υπήρχε στην σελίδα ή οι πληροφορίες για τους Ξεν/λληλους. Το ΜΑΥΡΟ είναι καλό δεν δημιουργεί προβλήματα...

Η Πράσινη Ανάπτυξη με μπλε κόκους διέλυσε τους ελεγκτικούς μηχανισμούς, οπότε οι εργοδότες είναι ελεύθεροι.

Η τρομοκρατία δε θα περάσει, του λαού η πάλη θα τη σπάσει

Τους Πίνακες για τους χρεώστες του δημοσίου, γιατί τους ανάρτησαν για να μας πουν ότι τόσα χρόνια τα έκαναν πλακάκια με τους κολλητούς και δεν εισέπρατταν φόρους. Φυσικά ούτε τώρα θα εισπράξουν (αφού μαζί τα έφαγαν Πάγκαλε ζεις εσύ μας οδηγείς) γνωστό το σύστημα, έτσι να λέμε και καμιά μπαρούφα να περνάμε την ώρα μας, αφού οι ψηφοφόροι τους, τους πιστεύουν ακόμα. Ρε ουστ. Το Λαμογισταν κόμμα καλό είναι να φύγει.

Το νέο κυβερνητικό σχήμα είναι 80% ΠΑΣΟΚ, 10% Νέα Δημοκρατία, 10% ακροδεξιά = 100% μνημόνιο. Ψηφίζεις ΠΑΣΟΚ βγαίνει ΛΑΟΣ. Στις επόμενες Εκλογές ενιαίο ψηφοδέλτιο για να μην υπάρχουν διλήμματα.

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ

Όταν έχεις πρόβλημα με την δουλειά σου, μερικοί κανόνες:

* Γίνεσαι μέλος του Σωματείου αν δεν είσαι, αλλιώς δεν ισχύει η ΚΣΣΕ σου
* Δεν χάνεις την ιδιοσυγκρασία σου,
* Δεν παραιτείσαι,
* Είσαι ψύχραιμος,
* Κράτησε σημειώσεις τι έχει συμβεί και τι συμβαίνει,
* Έρχεσαι σε επαφή με το Σωματείο σου όσο το δυνατόν συντομότερο,
* Δεν υπογράφεις κανένα χαρτί ή γράφεις ΜΕ ΕΠΙΦΥΛΑΞΗ ΚΑΘΕ ΝΟΜΙΜΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ ΜΟΥ και μετά η υπογραφή.
Ν.Δ 29,66% 1.825.609 έδρες 129, ΣΥΡΙΖΑ 26,89% 1.655.053 έδρες 71, ΠΑΣΟΚ 12,18 % 755.832 έδρες 33, Ανεξάρτητοι Έλληνες 7,51% 462.456 έδρες 20, Χρυσή Αυγή 6,92% 425.980 έδρες 18, Δημ. Αρ. 6,26% 385.079 έδρες 17., Κ.Κ.Ε. 4,50% 277.179 έδρες 12,


Η κυβέρνηση σωτηρίας με εθνοσωτήρες μέσα, οικογενειακής εντιμότητας. Άκη ζεις εσύ μας οδηγείς Α.Ε.

ΑΠΕΡΓΙΕΣ-ΣΥΓΚΕΤΡΩΣΕΙΣ

ΔΕΝ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΠΙΑ!

Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2011

Δεν φτάνει η ανεργία και η φτώχεια μας

Μετά και την απόφαση της κυβέρνησης να ψηφίσει με συνοπτικές διαδικασίες και άρον-άρον το γνωστό πολυνομοσχέδιο έκτρωμα, είναι προφανές ότι γλιστράει στην πιο αντιδημοκρατική και αντικοινοβουλευτική πρακτική.

Δεν φτάνει η ανεργία και η φτώχεια μας, οι «εργασιακές εφεδρείες», οι απολύσεις, οι περικοπές των εισοδημάτων, το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας, τώρα η κυβέρνηση έρχεται σαν τη μαφία να μας ληστέψει κι από πάνω, με τα νέα χαράτσια. Ο κεφαλικός φόρος των «πολυεκκαθαριστικών» (ειδική «εισφορά αλληλεγγύης», έκτακτη εισφορά και τέλος επιτηδεύματος), η ανάλγητη απόφαση για ειδικό τέλος στα ακίνητα, κόψιμο του ηλεκτρικού ρεύματος και τα μέτρα που ανακοινώνει κάθε μέρα η κυβέρνηση ξεπερνούν κάθε προηγούμενο, έχουν σκοπό να εξευτελίσουν εργαζόμενους, οικογένειες, ολόκληρη την κοινωνία..

Η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ όχι μόνο είναι επικίνδυνη γιατί καταστρέφει την οικονομία και την κοινωνία αλλά και γιατί κινείται έξω από κάθε όριο δημοκρατικής και συνταγματικής νομιμότητας.

Η ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΡΕΘΥΜΝΟΥ συμμετέχει στην 48ωρη Απεργία, στα συλλαλητήρια, πορείες και καταλήψεις στις 19 Οκτώβρη και 20 Οκτώβρη για να κλιμακωθεί η Απεργία κατά την ημέρα συζήτησης και ψήφισης του πολυνομοσχεδίου.

Όλοι μαζί μπορούμε να τους ανατρέψουμε.

Η συντριπτική πλειοψηφία των εργαζομένων εδώ και καιρό τους δείχνει το δρόμο της αναχώρησης οι ίδιοι όμως έχουν αναγορεύσει σε αυτοσκοπό ζωής την παραμονή τους στην εξουσία.

Η κλιμάκωση των αγώνων μας μπορεί να επιταχύνει την ανατροπή αυτής της κυβέρνησης και των πολιτικών της.

Οι εξέγερση των Εργαζόμενων, Συνταξιούχων, Φοιτητών, Μαθητών, δείχνει ότι τα 2 χρόνια διακυβέρνηση της υποτακτικής κυβέρνησης στην Τρόικα, Τραπεζών και του ΣΕΒ, όχι μόνο δεν μείωσε το έλλειμμα αλλά μείωσε μισθούς συντάξεις, επιδόματα, εφάπαξ, επικουρικές συντάξεις, τους εργαζόμενους, την ιατρική περίθαλψη και τους ελεγκτικούς μηχανισμούς. Το μόνο που έχει αύξηση είναι οι φόροι για τους μη προνομιούχους και αυτούς που βγάζουν χρήματα στο εξωτερικό εφόσον η κυβέρνηση κλείνει τα μάτια και επικαλείται διάφορες δικαιολογίες και πυροτεχνήματα φούσκες.

Έχουμε πλέον καταλάβει τι σημαίνει για κάθε έναν και κάθε μία χωριστά, αλλά και για ολόκληρη την κοινωνία, το νέο εθνικό όραμα του πρωθυπουργού του Μνημονίου «ένας εργαζόμενος σε κάθε οικογένεια».

Οι υποταγμένοι βουλευτές υποτιμούν την νοημοσύνη μας και κάθε φορά που είναι να ψηφιστεί κάτι κατά του λαού βγάζουν φιρμάνια και δήλωσης ότι θα το καταψηφίσουν και μετά πάνε και το ψηφίζουν.

Όλοι αυτοί πρέπει να φύγουν.
ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΠΡΙΝ ΜΑΣ ΧΡΕΩΣΟΥΝ

Το Εμείς ή Αυτοί είναι το σύνθημα που όλους μας ενώνει.


Αποστολή / Αποθήκευση

Δεν υπάρχουν σχόλια: