Μαύρο στο ιστολόγιο του μεγαλύτερου Σωματείου του Ρεθύμνου: Όπως στην ΕΡΤ έπεσε μαύρο από την συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ-ΝΔ έτσι και στο Σωματείο Ξεν/ληλων Ρεθύμνου έπεσε μαύρο (ΠΑΣΚΕ), Η ενέργεια αυτή δείχνει ότι κάτι ενοχλεί μήπως οι ειδησιογραφία που υπήρχε στην σελίδα ή οι πληροφορίες για τους Ξεν/λληλους. Το ΜΑΥΡΟ είναι καλό δεν δημιουργεί προβλήματα...

Η Πράσινη Ανάπτυξη με μπλε κόκους διέλυσε τους ελεγκτικούς μηχανισμούς, οπότε οι εργοδότες είναι ελεύθεροι.

Η τρομοκρατία δε θα περάσει, του λαού η πάλη θα τη σπάσει

Τους Πίνακες για τους χρεώστες του δημοσίου, γιατί τους ανάρτησαν για να μας πουν ότι τόσα χρόνια τα έκαναν πλακάκια με τους κολλητούς και δεν εισέπρατταν φόρους. Φυσικά ούτε τώρα θα εισπράξουν (αφού μαζί τα έφαγαν Πάγκαλε ζεις εσύ μας οδηγείς) γνωστό το σύστημα, έτσι να λέμε και καμιά μπαρούφα να περνάμε την ώρα μας, αφού οι ψηφοφόροι τους, τους πιστεύουν ακόμα. Ρε ουστ. Το Λαμογισταν κόμμα καλό είναι να φύγει.

Το νέο κυβερνητικό σχήμα είναι 80% ΠΑΣΟΚ, 10% Νέα Δημοκρατία, 10% ακροδεξιά = 100% μνημόνιο. Ψηφίζεις ΠΑΣΟΚ βγαίνει ΛΑΟΣ. Στις επόμενες Εκλογές ενιαίο ψηφοδέλτιο για να μην υπάρχουν διλήμματα.

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ

Όταν έχεις πρόβλημα με την δουλειά σου, μερικοί κανόνες:

* Γίνεσαι μέλος του Σωματείου αν δεν είσαι, αλλιώς δεν ισχύει η ΚΣΣΕ σου
* Δεν χάνεις την ιδιοσυγκρασία σου,
* Δεν παραιτείσαι,
* Είσαι ψύχραιμος,
* Κράτησε σημειώσεις τι έχει συμβεί και τι συμβαίνει,
* Έρχεσαι σε επαφή με το Σωματείο σου όσο το δυνατόν συντομότερο,
* Δεν υπογράφεις κανένα χαρτί ή γράφεις ΜΕ ΕΠΙΦΥΛΑΞΗ ΚΑΘΕ ΝΟΜΙΜΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ ΜΟΥ και μετά η υπογραφή.
Ν.Δ 29,66% 1.825.609 έδρες 129, ΣΥΡΙΖΑ 26,89% 1.655.053 έδρες 71, ΠΑΣΟΚ 12,18 % 755.832 έδρες 33, Ανεξάρτητοι Έλληνες 7,51% 462.456 έδρες 20, Χρυσή Αυγή 6,92% 425.980 έδρες 18, Δημ. Αρ. 6,26% 385.079 έδρες 17., Κ.Κ.Ε. 4,50% 277.179 έδρες 12,


Η κυβέρνηση σωτηρίας με εθνοσωτήρες μέσα, οικογενειακής εντιμότητας. Άκη ζεις εσύ μας οδηγείς Α.Ε.

ΑΠΕΡΓΙΕΣ-ΣΥΓΚΕΤΡΩΣΕΙΣ

ΔΕΝ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΠΙΑ!

Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2011

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΗ ΤΙΣ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΤΡΟΙΚΑ, ΤΡΑΠΕΖΕΣ...

Η επιστράτευση δεν θα περάσει.
Η νίκη θα είναι του Λαού.
Η κυβέρνηση πανικόβλητη και στριμωγμένη από τον ανυποχώρητο αγώνα των εργαζομένων στους δήμους και από τη λαϊκή κατακραυγή της καταστροφικής για το λαό και τη χώρα πολιτικής της, προχώρησε στην πολιτική επιστράτευση των εργαζομένων στην καθαριότητα του Ν. Αττικής.
Η παραπαίουσα κυβέρνηση χρησιμοποίησε όλα τα μέσα για να σπάσει την απεργία.
Έστειλε τα ΜΑΤ στη χωματερή. Έβαλε ιδιώτες να μαζέψουν τα σκουπίδια. Ετοίμασε την επέμβαση του στρατού. Χρησιμοποίησε μεγαλοεκδότες και καναλάρχες, που έχουν επιχειρηματικά σχέδια στην αποκομιδή και επεξεργασία απορριμμάτων, για να συκοφαντήσουν το αγωνιστικό συνδικαλιστικό κίνημα των ΟΤΑ. Έβγαλε από τη φαρέτρα της τον «συνήγορο της κυβέρνησης» δήμαρχο της Αθήνας, ο οποίος έσυρε στα δικαστήρια την Ομοσπονδία για να βγάλει την απεργία παράνομη και καταχρηστική.

Μπροστά στην αποφασιστικότητα των εργαζομένων και την αμέριστη συμπαράσταση της πλειοψηφίας του λαού, όλα τα μέτρα απέτυχαν παταγωδώς.

Μη έχοντας άλλο τρόπο να χτυπήσει τον αγώνα των εργαζομένων κατέφυγε στο έσχατο μέτρο της πολιτικής επιστράτευσης επιβεβαιώνοντας ακόμη μια φορά τον αυταρχικό της κατήφορο.

Επειδή ο αγώνας των εργαζομένων στους Δήμους αφορά όλη την κοινωνία, αφορά όλους όσους πλήττονται από τη βάρβαρη αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης, αφορά ακόμη και την ίδια την τοπική Αυτοδιοίκηση, καλούμε τους δημότες, τους μαζικούς λαϊκούς φορείς να συμπαραταχθούν με τους εργαζόμενους, να περιφρουρήσουν τις συνδικαλιστικές και δημοκρατικές ελευθερίες, καταδικάζοντας το μέτρο της πολιτικής επιστράτευσης.

Καλούμε τα δημοτικά Συμβούλια να αρνηθούν να εφαρμόσουν τις εντολές της κυβέρνησης για την επιστράτευση και τους εργαζόμενους των Δήμων, του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα, καθώς και τους δημότες να δημιουργήσουν ασπίδα προστασίας και να ακυρωθεί στην πράξη το μέτρο της πολιτικής επιστράτευσης.

Όλοι την Τετάρτη και την Πέμπτη στην συγκεντρώσει στο Εργατικό Κέντρο Ρέθυμνο για να απαιτήσουμε:

* Απόσυρση τώρα του πολυνομοσχεδίου που καταδικάζει στη φτώχεια και την ανεργία χιλιάδες λαού.

* Ανατροπή της κυβέρνησης και της πολιτικής της και να εφαρμοστεί μια άλλη πολιτική για την παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας προς όφελος του λαού.


Αποστολή / Αποθήκευση

Δεν υπάρχουν σχόλια: