Μαύρο στο ιστολόγιο του μεγαλύτερου Σωματείου του Ρεθύμνου: Όπως στην ΕΡΤ έπεσε μαύρο από την συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ-ΝΔ έτσι και στο Σωματείο Ξεν/ληλων Ρεθύμνου έπεσε μαύρο (ΠΑΣΚΕ), Η ενέργεια αυτή δείχνει ότι κάτι ενοχλεί μήπως οι ειδησιογραφία που υπήρχε στην σελίδα ή οι πληροφορίες για τους Ξεν/λληλους. Το ΜΑΥΡΟ είναι καλό δεν δημιουργεί προβλήματα...

Η Πράσινη Ανάπτυξη με μπλε κόκους διέλυσε τους ελεγκτικούς μηχανισμούς, οπότε οι εργοδότες είναι ελεύθεροι.

Η τρομοκρατία δε θα περάσει, του λαού η πάλη θα τη σπάσει

Τους Πίνακες για τους χρεώστες του δημοσίου, γιατί τους ανάρτησαν για να μας πουν ότι τόσα χρόνια τα έκαναν πλακάκια με τους κολλητούς και δεν εισέπρατταν φόρους. Φυσικά ούτε τώρα θα εισπράξουν (αφού μαζί τα έφαγαν Πάγκαλε ζεις εσύ μας οδηγείς) γνωστό το σύστημα, έτσι να λέμε και καμιά μπαρούφα να περνάμε την ώρα μας, αφού οι ψηφοφόροι τους, τους πιστεύουν ακόμα. Ρε ουστ. Το Λαμογισταν κόμμα καλό είναι να φύγει.

Το νέο κυβερνητικό σχήμα είναι 80% ΠΑΣΟΚ, 10% Νέα Δημοκρατία, 10% ακροδεξιά = 100% μνημόνιο. Ψηφίζεις ΠΑΣΟΚ βγαίνει ΛΑΟΣ. Στις επόμενες Εκλογές ενιαίο ψηφοδέλτιο για να μην υπάρχουν διλήμματα.

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ

Όταν έχεις πρόβλημα με την δουλειά σου, μερικοί κανόνες:

* Γίνεσαι μέλος του Σωματείου αν δεν είσαι, αλλιώς δεν ισχύει η ΚΣΣΕ σου
* Δεν χάνεις την ιδιοσυγκρασία σου,
* Δεν παραιτείσαι,
* Είσαι ψύχραιμος,
* Κράτησε σημειώσεις τι έχει συμβεί και τι συμβαίνει,
* Έρχεσαι σε επαφή με το Σωματείο σου όσο το δυνατόν συντομότερο,
* Δεν υπογράφεις κανένα χαρτί ή γράφεις ΜΕ ΕΠΙΦΥΛΑΞΗ ΚΑΘΕ ΝΟΜΙΜΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ ΜΟΥ και μετά η υπογραφή.
Ν.Δ 29,66% 1.825.609 έδρες 129, ΣΥΡΙΖΑ 26,89% 1.655.053 έδρες 71, ΠΑΣΟΚ 12,18 % 755.832 έδρες 33, Ανεξάρτητοι Έλληνες 7,51% 462.456 έδρες 20, Χρυσή Αυγή 6,92% 425.980 έδρες 18, Δημ. Αρ. 6,26% 385.079 έδρες 17., Κ.Κ.Ε. 4,50% 277.179 έδρες 12,


Η κυβέρνηση σωτηρίας με εθνοσωτήρες μέσα, οικογενειακής εντιμότητας. Άκη ζεις εσύ μας οδηγείς Α.Ε.

ΑΠΕΡΓΙΕΣ-ΣΥΓΚΕΤΡΩΣΕΙΣ

ΔΕΝ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΠΙΑ!

Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2011

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΑΔΕΔΥ ΚΑΙ ΠΟΕ-ΟΤΑ ΜΕ ΚΑΜΙΝΗ - ΑΣΚΟΥΝΗ.

Η «πρωτοβουλία» που πάρθηκε από την πλευρά της πλειοψηφίας της ΑΔΕΔΥ αλλά και της ΠΟΕ ΟΤΑ να συναντηθούν με τον Δήμαρχο της Αθήνας κ. Καμίνη και τον Πρόεδρο της ΚΕΔΚΕ κ. Ασκούνη προκειμένου να παρέμβουν στον υπουργό Εσωτερικών με στόχο να σταματήσουν οι κινητοποιήσεις στην Τοπική αυτοδιοίκηση και να συγκεντρωθούν τα σκουπίδια με μοναδικό «αντάλλαγμα» την άρση της πολιτικής επιστράτευσης των εργαζομένων στην αποκομιδή των απορριμμάτων μας βρίσκει κατηγορηματικά αντίθετους.

Η πλειοψηφία στην ΑΔΕΔΥ και την ΠΟΕ ΟΤΑ δεν μπορεί να πατά σε δύο βάρκες. Δεν μπορεί από την μια πλευρά να δηλώνει ότι ο αγώνας θα συνεχιστεί και από την άλλη πλευρά να προχωρά σε τέτοιες κινήσεις που δημιουργούν προβλήματα στην οργάνωση και συνέχιση τους αγώνα.
Ιδιαίτερα δεν μπορεί να προχωρεί σε τέτοιες ενέργειες όταν:
Τα Σωματεία των εργαζομένων στους Δήμους όλης της χώρας βρίσκονται σε γενικές συνελεύσεις για να αποφασίσουν την συνέχιση και κλιμάκωση του αγώνα ενάντια στην εφαρμογή των βάρβαρων μέτρων που το νομοσχέδιο προβλέπει όπως οι απολύσεις και η εφεδρεία το κουτσούρεμα των μισθών και των συντάξεων η κατάργηση των συλλογικών συμβάσεων.
Ταυτόχρονα σήμερα χιλιάδες εργαζόμενοι στο Δημόσιο σήμερα στην Αθήνα προχωρούσαν σε καταλήψεις και διαδήλωναν ενάντια στο πολυνομοσχέδιο που χθες ψήφισε η πλειοψηφία της Βουλής, δηλώνοντας της απόφασή τους να συνεχίσουν τον αγώνα, μέχρι την τελική νίκη.
Τέλος δεν μπορεί να είναι συνομιλητής και ιδιαίτερα διαμεσολαβητής ο Δήμαρχος της Αθήνας που έσυρε την ΠΟΕ ΟΤΑ στα δικαστήρια για να κηρυχθεί η απεργία παράνομη και καταχρηστική και έστρωσε το δρόμο στην πολιτική επιστράτευση.
Η Αυτόνομη Παρέμβαση και η ΑΣΚ-ΟΤΑ αρνήθηκαν να πάρουν μέρος σε αυτή την συνάντηση και να νομιμοποιήσουν την μεσολάβηση του κ. Καμίνη αλλά και την προσπάθεια χτυπήματος του αγώνα μας.
Καλούμε τα Σωματεία των εργαζομένων στους Δήμους, όλους τους εργαζόμενους να εντείνουν την πάλη ενάντια στην αντιλαϊκή πολιτική της Κυβέρνησης και της τρόικας, για την ανατροπή αυτής της πολιτικής και όσων την υποστηρίζουν.

ΟΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΥΤΟΙ!


Αποστολή / Αποθήκευση

Δεν υπάρχουν σχόλια: